Idamik

På tåget hem!

Så var helgen i Lund förbi. Vi har inte gjort något annat än hängt på hotellet. Igår var det förberedelser för dagens tävling. Spraytanning, registrering och en massa matlådor.
Idag gick Pelle och Alex (hans kompis som också var med) backstage redan tidigt imorse och fortsatte förberedelserna. Vi andra tittade på tävlingarna som var innan deras.

Fitnessvärlden har aldrig lockat mig särskilt mycket. Det är inte hälsosamt alls att pressa sin kropp så hårt men det är de tävlande medvetna om och det är en livsstil jag respekterar och fascineras av.
Alla som är med och tävlar har kämpat i flera veckor, ja flera månader med träning och kost och har en jäkla disciplin och vilja.
Jag tycker det är häftigt med människor som vet vart de vill och sen fullföljer och kämpar hela vägen i mål.

Hursomhelst så var det Pelles tur att kliva upp på scenen efter några timmar. Jag hade fjärilar i magen av nervositet men blev helt lugn när han kom upp. Han var så fin och hade ett brett leende över hela ansiktet hela tiden på scenen.
Konkurrensen var hård och det var 15st som skulle gå vidare till nästa rond. Tyvärr blev Pelle inte en av dessa men jag är så himmelens stolt ändå. Han gjorde sin scendebut och han gjorde det jättebra.

Första gången jag bodde på ett hotell tillsammans med brunmålade Fitnessmänniskor som alla såg lite lätt ihåliga ut i blicken. En upplevelse i sig men imorgon blir det ganska skönt att inte mötas av halvnakna, rippade människor när jag kliver ut genom dörren.

Hej verkligheten, här kommer jag!

IMG_6046.JPG

IMG_6052.JPG

IMG_6086.JPG

IMG_6079.JPG

IMG_6068.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.