Att vara många som skall få semesterro och hänga tillsammans utan att det behöver vara för stor ansträngning tror jag många tycker är svårt. Det blir ju ändå ganska mycket mat som skall handlas, förberedas, lagas, ätas och diskas efter. Ett bra tips att göra för mycket av allt och låta ingredienserna gå igen i nästa måltid.
Söndagens stek, i form av karré som serverades med gele, och potatis gjordes ett rejält lass av.
Lite Liseberg och skräpmat emellan.
Lite karusellglädje.
Lite karusellförskräckelse när det tar slut.
Måndagskvällen blev pizza, med skinka, färskost och slutligen karrén från söndagen. Bra pizzatips är att bygga med osten i grunden så smakar resten av ingredienserna mer (kanske bara för att man ser dem).
Vi gjorde en ordentlig sats med pizzadeg, där den ena fick kalljäsa och bakades ut till frukost dagen efter.
Pizzadegen blev ett valnötsbröd och ett plain pizzabröd.
Hej Sara och busen Leo! Så kul att den inspirerar, blir så glad av det. Kommer snart tillbaka med recepten.
Oh vad gott allt såg ut! Kan du inte lägga ut recept, på karren, pizzan och frukostbröd & bullarna, dvs allt?
Saknat din blogg, får mycket inspiration ifrån dig!