Idamik

3 veckor till julkalender!

Tjohooo! 

Torsdag om 3 veckor är 1 december. Så roligt, älskar december! 

Och som traditionen säger ska jag ha en egen adventskalender med träning och rörelse som fokus. 

Jag kommer köra samma upplägg som tidigare år. Tappat räkningen hur många år jag kört denna utmaning men jag gillar den verkligen. Traditioner är till för att följas så Let’s go! 

Min julkalender:

  • 24 pass på 24 dagar.
  • Jag räknar all träning och rörelse. En promenad räknas ifall jag bytt om till träningskläder och promenerar i snabbt tempo. Om jag går till Ica för att köpa mjölk i långsamt snigeltempo räknas det inte som ett träningspass. Ni fattar. Det kan vara 15 minuter yoga i vardagsrummet eller ett hårt pass på gymmet. All träning räknas.
  • Tränar jag 2 pass på en dag. Låt säga ett gympass och en powerwalk, då fyller jag i två rutor på min träningskalender. På så sätt kan jag ha vilodagar även i december om jag vill.

Det är mina spelregler. Du kan ju hitta på en egen kalender om du vill. Kanske har du någon idé som passar dig bättre? Behöver du mer variation i din träning och vill testa nya grejer eller bli överraskad vad du ska träna kan du ju göra lappar och dra dagens pass till exempel. Eller dagens övning. Finns många sätt att göra decemberträningen roligare. Jag kan skriva upp några tips i ett enskilt inlägg. 

Nu gäller det att jag ska knåpa ihop en fin kalender och vara redo om 3 veckor. Då kör jag igång #idamikxmas 🙂 


Två kalendrar från tidigare år 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.