Idamik

Att våga lyckas!

Hej på er!

Hoppas allt är bra. Det drar i min skrivnerv så ska verkligen försöka prioritera lite bloggskrivande framöver. Jag vill börja med att berätta en glad nyhet. Jag skrev igår under ett anställningsavtal på Umeå Sport och motion för att leda gruppträning. För att backa bandet lite ska jag berätta att förra veckan provkörde (verkar vara ett ord?) jag en klass där som heter X-training. Puls och styrka i en salig blandning. Det är ett pass som inte är förkoreograferat (verkar inte vara ett ord?) så jag har själv fria tyglar att bestämma innehållet.

Då jag inte instruerat inomhus tidigare förutom PT-kunder var det väldigt nervöst, Hey nya utmaningar! Vände nervositeten till pepp och genomförde det hela lite övertaggad men med mycket glädje.

Det gick bra och nu är jag alltså en del i teamet. Det känns helt fantastiskt!

Jag är så glad och tacksam att jag har människor omkring mig som tror på mig och får mig att våga lyckas. Jag har länge velat ta mig tillbaka till träningsbranschen efter flytt, graviditet och föräldraledighet men inte riktigt tagit mig för. Mycket för att jag tvekat på mig själv och min egen förmåga. Hjärnspöken kan dra åt pipsvängen. Nu är det slut med sånt trams! Jag är grym på det jag gör och kan göra vad jag vill bara jag kämpar för det.

Det känns väldigt inspirerande och roligt att få hålla i egna klasser och redan nästa vecka är det dags.

Det kommer bli sååå bra!

Tack till alla som peppat längs vägen och hoppas vi ses på mina klasser om du bor i Umeå ?

Ha en fin dag!

<<<<
ikPT is back!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.