Gårdagens middag var grillad ryggbiff på en bädd av massa gött, som var:
Grillade salladslökar & halloumi. Potatis som först fick ett grillmönster, för att sedan åka in i ugnen med coctailtomater. Sen även avokado, sallad och resterande delar av salladslökarna.
En rejäl bit ryggbiff med ben från saluhallen Briggens charkhörna.
I och med att Patrik jobbar en del helger så har vi alltid tagit igen helgfirandet någon annan dag. Sen med graviditet, trötthet och annat så har det liksom kommit så mycket i vägen. Jag insåg det igår när bästis Theresa hade vägarna förbi och kunde slinka in på lite mat och vin. Det är farligt att inte ta sig tid till det, den lilla stund av att njuta utan bara låta dagarna passera. Det är ju när man är trött och lite less som man behöver det som mest.
Ser gott ut!
Har handlat en del på chark-briggen, och tycker de har bra varor men att det ibland känns helt hutlöst dyrt. Har du någon åsikt? Är det jag som har missuppfattat kvittot?