Lina Spansk

JAG BÖRJAR BLOGGA

 

Länge har jag gått och tänkt att jag skulle vilja börja blogga, men vägen dit har känts avlägsen och jag har inte riktigt vetat vart jag ska börja!

Jag delar aktivt med mig av min träning och mitt liv på Instagram i bilder, men har ofta saknat ett ställe där jag får uttrycka mig i skrift och dela med mig mer av min vardag, mina tankar, min träning och kunskap.

Den här sidan blir mitt sätt att visa er lite mer av min vardag, min träning, kost och allt annat som ni normalt finner på min Instagram. Men här med ett bredare mått.

Jag hoppas att ni via min blogg kommer hitta inspiration till träningen, kosten och vardagen. Jag vill blogga för er och tar super gärna emot tips på saker som ni önskar att jag skriver om. Maila mig eller kommentera nedan med förslag så lovar jag att jag ska göra mitt bästa för att denna blogg ska bli så inspirerande som möjligt!

STORT TACK
Till Björn som gjort hjälpt mig med denna sida. Vill du också starta en egen blogg/hemsida? Ni hittar honom här

<3 Lina

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.