Lina Spansk

En semester under munskyddet.

Just nu sitter vi på flyget på väg hem från Spanien. Alla sitter med munskydd på och ingen mat serveras på planet. Det har varit minst sagt lite speciellt att resa denna gång.

Varje år besöker vi Spanien och just under sommaren brukar vi passa på att stanna lite längre. Vi har nu varit där i 5 veckor. Denna resa bokade vi redan förra året och vi var osäkra på om vi skulle komma iväg i år med tanke på Coronaviruset.

Men i juli öppnade dom upp och Spanien började välkomna turister igen. Precis lagom till veckan innan vår avresa. Så vi kom iväg trots allt. Anledningen till att vi vågade oss iväg mitt i allt detta tummull är för att alla tre testat positivt för antikroppar för covid 19. Det känns tryggare när jag vet att vi redan haft det och på så sätt troligtvis har något slags skydd mot viruset.

Nere i Spanien har vi njutit av fint väder, familj, vänner, träning, bad och strand under dessa veckor där nere. Men alltid på kompromiss av munskydd. Det ska bli såååå skönt nu när vi kommer hem och får släppa dessa svettiga munskydd!

Det ska bli skönt att komma hem och landa lite mer i vardagen. Jag är så redo för höst och mer vanliga arbetstimmar igen. Jag älskar mitt jobb och att jag kan vara så flexibel. Jag har jobbat en kort stund på morgonen i Spanien, sedan en kort stund vid lunch och sedan ett längre pass på kvällen. Men nu ska det bli skönt att återgå till mer vanliga tider igen ?

Glad att vi kom iväg, men hoppas att ”vanliga” Spanien är tillbaka nästa gång vi besöker det. Det har inte varit sig likt denna gång. Låt oss besegra detta virus NU!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.