Lina Spansk

MOTIVERA DIN TRÄNING I VINTER

Vi är mitt uppe i November månad och mörket blir allt mer påfallande. Det värsta med denna årstid enligt mig är när man vaknar på morgonen och det är helt mörkt. Jag är ingen morgonmänniska utan trivs egentligen bäst dom dagarna jag får kliva upp runt 8-8.30 tiden. De dagarna då klockan ringer vid 06.30 och det är bäcksvart ute är de dagarna som jag för de största krigen mot mig själv!

Under den här perioden gäller det därför att planera träningen på bästa sätt för att hålla sig motiverad. Här listar jag 5 knep som jag tror kan hjälpa!

Vitaminer
Börja morgonen med att boosta dig själv med vitaminer. Min favorit är färskpressad grapefrukt med spirulina och ingefära på morgonen, en bra-start-på-dagen shot!
Dessutom kompletterar jag alltid med Mivitotal under denna årstid, det har jag gjort de senaste 10 åren, det finns att köpa lite överallt. Apoteket, Ica, hälsokosten. Den innehåller alla olika vitaminer och mineraler vi behöver för att boosta oss själva och hålla oss friska under vintern!

Lunchträna
Planera din träning på morgonen (om du inte börjar avsevärt tidigt) eller på lunchen! Vi vet alla att hemmet lockar som bäst efter jobbet, och mer än någonsin under den här mörka perioden! Risken att du skippar träningen för att snabba dig hem till soffan minskar om du får den gjord tidigare under dagen!

Höj upp kosten
Under vintern höjer jag upp mitt matintag. Dels för att unna mig att njuta av livets goda och bra mat, men också pågrund av att jag vill utvecklas och få extra energi till träningen. Fyll på med mer mat och våga ta i på gymmet! Det är nu vi sätter ribban för sommarformen! 😉

Bjud in till träningsdejt
Boka in en träningsdejt med din vän, kollega, sambo eller nya fling! Har man satt upp en tid då man ska träna tillsammans men någon är chansen större att man tar sig till gymmet, även de dagar då man absolut inte känner för det!

Prova ny träningsform
Prova någonting nytt inom träning, testa ta hjälp av en PT, eller varför inte spinning, yoga, crossfit, boxning eller dans! Att bryta sina gamla mönster och testa någonting nytt kan det göra mycket för motivationen!

Vad motiverar dig att hålla i träningen under vinterhalvåret? 

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19174187/?claim=sn8krheymas”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.