Lina Spansk

Jag har världens bästa jobb!

Godmorgon,

Lördag morgon och jag har precis ätit min frukost som bestod av havregrynsgröt med bär och kokosmjölk! Jag älskar att få vakna upp i lugn och ro och sätta på tvn och mysa ner mig i soffan med frukosten.

Varannan lördag håller jag pass på BARRY´S där jag håller mina full-body-workout gruppträningsklasser. Men varannan lördag är jag ledig, och just idag är jag det. Men helt ledig är jag inte, för idag ska jag starta två nya online klienter, båda två gravida MOMS to be! <3

Jag har nu dukat upp med dator, penna, papper, konsultationspapper, dricka och vindruvor bredvid mig vid köksbordet och ska äntligen få börja planera! Båda dessa tjejer har ganska nyligen gått in i andra trimestern och vill nu ha hjälp med träningen inför de kommande månaderna av graviditeten.
Alla vet vi hur mycket graviditeter kan skilja sig åt. Vissa glider fram genom sin graviditet, medan andra får kämpa med besvärande och ihållande gravidsymptom i olika skalor. Så min största roll är att försöka skapa ett upplägg som är anpassat just efter min klients förutsättningar och vardag. Just det pusslandet, är såå kul och någonting jag verkligen brinner för. Så nu när jag satte mig ner, kom jag på vad jag skulle blogga om idag, att jag har världens bästa jobb!

Jag tränar idag tjejer på gymmet, där vi varje vecka ses och tillsammans tar oss framåt! Steg för steg ser jag dessa tjejer utvecklas och bli starkare och starkare för varje vecka som går. Finns det något mer belönande? Det är så häftig känsla när man får vara med bredvid och se alla framsteg de gör!

Förutom det så har jag också turen att få träna tjejer online! Detta är oftast tjejer som jag inte har möjlighet att träffa och träna med tillsammans på gymmet, för de bort för långt bort från Stockholm. Men det är också tjejer som bor här, som känner att de vill köra träningen själva, de har styrketränat sedan tidigare och har koll på tekniker och övningar, men är i behov av lite ny motivation på gymmet i form av ett träningsupplägg. Dessa tjejer har jag veckovis avstämningar med och får på det viset även vara med dom på ett litet hörn av resan och deras framsteg.

Det är lätt att hamna i ett ekorrhjul lite då och då. Vardagen rullar på och allting går i fullfart. Men ibland så stannar jag upp och då slår det mig verkligen. Hur mycket jag trivs med det jag gör! Så känner du att du behöver hjälp med din träning så tveka inte att höra av dig. Jag tar in nya tjejer lite då och då, allt beroende på hur mycket jag har att göra just i den perioden.

Jag vill avsluta med en rolig nyhet också, igår så gästade jag och Kevin en podcast. Där fick vi träffa två kvinnor som leder podden och båda arbetar på Danderyds sjukhus på förlossningsavdelningen. Super mysig podd där vi fick svara på frågor kring just träning och graviditet, rädslor inför förlossningen och mycket annat. Podden planeras att släppas inom de kommande fyra veckorna, hoppas ni vill lyssna! Jag kommer uppdatera er om mer detaljer så fort den är uppe.

Ha en fin helg ❤️

KRAM

 

Bild från en annan dag vid skissbordet, från tiden då magen inte slog i bordskanten ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofia

    Åh! Har du plats eller tid för en tid klient? Kan också vara online coachning. 🙂

    Jag ska nämligen ta bort mitt preventivmedel i mitten av september och jag och min kille planerar nu skaffa barn. Jag skulle gärna vilja ha nån coachning och kostråd för graviditeten. Älskar nämligen att träna och har gjort det länge men just med hur man ska träna som gravid skulle jag gärna vilja ha hjälp med 🙂