Lina Spansk

21 DAY CHALLENGE

Ni har väl inte missat att jag startat min 21 day challenge på Instagram och i Fitner app?

Tanken var att jag skulle vänta tills efter nyår, men jag behövde verkligen komma igång efter mina fem veckor utan träning, så jag startade i torsdags!

21 DAY CHALLENGE handlar om att jag under 21 dagar kommer planera min egen träning för att hitta tillbaka till bra rutiner efter mitt avbrott. 5-6 pass/vecka är min plan under dessa 21 dagar och jag kommer dela med mig av varje pass jag genomför, så att ni kan följa och förhoppningsvis haka på mig under 21 dagar!

Appen Fitner hittar ni i Appstore (funkar på Iphone och android) där ni enkelt kan genomföra alla mina pass med appen som guide. Jag lägger upp videos för varje övning jag gör, så alla kan vara med. Ni följer sedan övning för övning. Appen kommer visa dig hur många set och reps jag genomfört och hur lång vila jag hade mellan setsen.

Ni hittar de tre första passen redan nu i appen. Till er som skrivit att ni kommer haka på, det gör mig så glad! Dela gärna med er vad ni känner om passen, eller tagga mig i en bild så jag vet att ni är med! 🙂
Ni motiverar mig till att genomföra dessa 21 dagar så hoppas jag kan lyckas inspirera er att genomföra dessa tillsammans med mig!

Kram <3

Bild från Fitner App

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.