Lina Spansk

Joina mig i 21 dagar för att återgå till bra rutiner efter julen!

 

Nu är julen över!

Hoppas ni likt mig hunnit njuta av julen med god mat och bra sällskap! I år hann det bli tre tillfällen att fira julen på. Vi smygstartade julen den 23:e hemma hos oss tillsammans med min mamma och hennes sambo. På julafton firande vi hos Kevins föräldrar här i Stockholm, på ett svensk/kubanskt vis. En blandning av det svenska och kubanska julbordet serverades och jag hittade några nya favoritmaträtter från Kuba! Kevin mamma och pappa hade lagat massor av mat, så nu är frysen full av matlådor! 🙂 Sist med inte minst, firade vi julen i Mora tillsammans med min släkt på pappas sida. Så man kan lugnt säga att vi hunnit njuta av både det ena och det andra! Massa god mat, fina julklappar och framförallt mysig familjetid! Viktigast det sistnämnda.

Nu har vi precis landat hemma i Stockholm igen och det är dags att återgå till rutinerna, även om några dagar till av ledighet väntar! Hur motiverar man sig då att återgå tillbaka till vardagsrutinerna efter så mycket god mat och vila?

Jag ska börja med att erkänna att denna gång behöver jag själv lägga upp en plan. Jag har sakta börjat komma tillbaka i träningen efter min blindtarmsoperation, men det gått långsamt och jag är ännu inte 100% tillbaka. Jag har kommit ur min gamla vana att träna 5-6 pass i veckan och kommer behöva en plan för att hitta tillbaka.

Jag tror på ordspråket:

”Det tar 21 dagar att skapa en vana och 90 dagar att forma en livsstil”

Så det är precis det jag kommer göra. Sätta upp en plan för de kommande 21 dagarna. Sen vet jag att jag kommer vara tillbaka på banan igen. Mitt tips till dig är att göra detsamma. Mina 21 dagar kommer bestå av 5-6 pass/vecka på gymmet tillsammans med en bra kosthållning. Dvs bra och naturliga fetter, proteiner och kolhydrater. INGET socker och INGEN alkohol. Varje fredag kommer jag planera in en cheatmeal där jag äter precis det jag känner för. Utan att ta hänsyn till min vardagliga kosthållning.

Vill ni se mina pass de kommande dagarna rekommenderar jag er att ladda ner appen Fitner i Appstore och följa mig där. Jag kommer där dela mina 5 pass varje vecka under dessa 21 dagar.

Vilka hakar på? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.