Lina Spansk

Verktyget som hjälper dig med kosten!

Hej på er,

90 dagars utmaningen utan socker är igång! Jag hoppas att jag fick dig att hänga på 😉 Under dessa tre månader kommer jag att dela med mig av bra recept och annat här på bloggen som ska hjälpa oss att hålla oss borta från socker!

Jag vill passa på att lyfta ett verktyg som jag använder mig av dagligen för att hitta inspiration till bra recept samt hålla koll på vad jag får i mig varje dag. Nämligen appen Lifesum. Jag har fått till en deal tillsammans med dom där jag just nu får erbjuda er 30% rabatt för premium versionen! <3 Med premium versionen får du tillgång till individanpassad diet, recept, spara ned favoriter och dagliga kostråd. Ni vet att jag aldrig skulle rekommendera någonting jag inte gillar, så detta är ett genuint tips från mig till er och jag är glad att kunna erbjuda er en rabattkod. Klicka här för att komma till erbjudandet. (28 kr/mån!!)

Jag har använt appen i flera år och älskar deras skanningsfunktion där man enkelt bara skannar av streckkoden på produkter och sedan anger mängden, sen är det inlagt och klart. Så smidigt och man får en bra överblick på hur mycket man får i sig under en dag.

Stay tuned för recept!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Lina Spansk

      Åh vad roligt att du är intresserad, det finns fortfarande platser kvar! Jag mailar dig på en gång med information!