Lina Spansk

Nu är jag officiellt mammaledig!

Hej på er,

Idag vaknade jag upp med en speciell känsla i kroppen, det var nämligen min första dag på mammaledigheten!
Det är nu lite mindre än 2 veckor kvar till BF och det känns så skönt att kunna utnyttja dom här dagarna (eller veckorna) till att bara strosa runt, få fixa iordning lite här hemma och bara mysa!

Jag började dagen med en lång sovmorgon och gick inte upp förens vid 10 tiden. Låg och kollade på nyhetsmorgon och bara drog mig, magi! Efter det så mötte jag upp två av mina vänner, som fått barn nu under juli/augusti. Så mysigt! Senast vi såg hade vi alla tre magar, nu är det bara en mage kvar och två bebisar med istället! Nästa gång vi ses så hoppas vi på tre bebisar och tre mammor utan magar! 🙂

Efter det så träffade jag upp Sophie på gymmet och körde ett pass. Vi har haft så svårt att synka våra scheman på sista tiden då vi båda arbetat mycket, så det var så kul att få till ett pass tillsammans igen!

Jag jobbar normalt väldigt mycket och trivs verkligen med det. Men de senaste veckorna har jag känt att det skulle vara skönt att hinna landa lite hemma innan lillan kommer, och bara släppa allt som har med jobb att göra, för ett litet tag. Så just nu känns det verkligen som att jag tog helt rätt beslut och inte fortsatte hela vägen fram som var min plan från början.

Senaste veckan har jag fått ett hårdare tryck över revbenen. Dom ömmar, och hennes sparkar som då och då kommer (alltid på höger sida) känns ibland som spjut på mina stackars ömma revben. Men annars så mår jag bra och har inte ont någonstans. För lite mer än en vecka sen tyckte jag mig känna av förvärkar, men den här veckan har varit väldigt lugn, kanske lite för lugn! 🙂 Går ändå och hoppas på att det ska komma igång nu närsomhelst! Men alla är olika, vissa verkar gå flera veckor med förvärkar innan förlossningen, och för andra så händer det bara helt plötsligt utan någon större förvarning! Så jag kan ju bara hoppas på att det sistnämnda gäller mig! 🙂

Natti natti.

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Stort lycka till! Är också gravid (med en tjej :)) dock bara i vecka 20. Undrar lite över dina gymkläder under graviditeten, har du kört med gravidtights och kan du isåfall rekommendera några?

    1. Lina Spansk

      Åh vad spännande, grattis! 🙂 Jag har faktiskt mest använt mina vanliga gymtights, dock bara dom som är seamless material och lite lägre i midjan. Dom som är lite högre har jag inte kunnat använda på länge, hehe. Dom absolut skönaste har varit mina tights från Lululemon (modell: Align Pant) som egentligen är yogatights, men funkar enligt mig lika bra på gymmet, dom är sååå mjuka och inga jobbiga sömmar som sitter åt. Jag har i princip bott i dom! 🙂 Dom är lite dyra, men helt klart värd sin peng om jag ska rekommendera ett köp. Jag har även provat ett par mammatights, men upplevde tyvärr inte att dom satt skönt. Det blev liksom som en liten ”pöspåse-känsla” precis under magen där dom inte satt åt. (dessa var från Röhnisch) Det är verkligen en kamp att hitta plagg man trivs i och som sitter skönt när man är gravid! Haha. Men in och prova Lululemon, du kommer inte kunna ha några andra sen 😉 Ha en härlig helg, kram!