Lina Spansk

Göteborg – är ni redo?

Imorgon bär det av mot Göteborg!

Just nu håller snickare tillsammans med teamet nere i Göteborg på att slita för att få allting på plats, för på fredag så öppnas äntligen dörrarna upp till BARRY´S GÖTEBORG! Och det göteborgare, vill ni inte missa!

Det är nu ganska exakt ett år sen teamet här hemma i Stockholm befann sig i precis samma situation. Med ett tight byggschema och hundra saker som ska hinna på plats innan dörrarna kan slås upp. Jag minns hur vi alla sprang runt som yra höns bara några timmar innan öppning för att hinna få allt på plats. Allihopa lite nervösa och pirriga inför våra första klasser i röda rummet och hur responsen skulle bli!
Vi hade då ganska nyligen kommit tillbaka från New York där vi, alla tränarna, under 12 dagar utbildats för att bli BARRY´S tränare! Bara resan i sig var ett riktigt äventyr, där alla tio tränare bodde i en lägenhet ihop alldeles i utkanten av New York City. Hela dagarna spenderade vi i Red Room, där vi fick turas om att leda pass och lära oss hur vi skulle tänka kring uppläggen. Gissa om vi tränade dessa dagar? 🙂 Typ 6 timmar om dagen! Det fanns inte en muskel som inte gjorde ont när vi 12 dagar senare lämnade New York med fullmatade hjärnor, massa förväntningar och ny kunskap!
Men vilken respons vi fått! Stockholm välkomnade BARRY´S helt fantastiskt och ett år senare så står vi här med ett grymt träningskoncept. Ett träningskoncept som skapat så mycket mer än bara grym träning, vi har också lyckats skapat ett helt community på vägen! På BARRY´S känner man sig verkligen som hemma!

Nu är det dags för Göteborg att göra samma resa och det ska bli så kul att vara med på ett litet hörn! Tränarna från Göteborg har varit och besökt oss i Sthlm ett flertal gånger under våren, där de övat, övat och övat för att bli redo inför denna öppning som sker på fredag! Det är ett riktigt härligt team med så mycket bra energi! ?

Bor ni i Göteborg och inte har bokat ert första pass än, så gör det NU!
Just nu kan ni använda er av rabattkoden JOINTHEHUSTLE för att boka ditt första pass för 0 :- (värde 250 kr). Men skynda, det gäller endast för de 50 första som bokar! Bokningen hittar ni r!

Hoppas vi ses i Göteborg under torsdagseftermiddag eller fredag! ❤️

Kram!

Bild från NEW YORK juli 2017

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with a5 preset
Barrys tjejer från Norge på besök i Stockholm
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.