Lina Spansk

Så mycket kommer hon att väga! Ultraljud vecka 29.

Godmorgon,

Igår vaknade jag med ett pirr i magen! Äntligen skulle vi få gå på det där extra ultraljudet som vi haft inbokat sen flera veckor tillbaka. Sist vi var på ultraljud var i vecka 20, och det har nu gått 9 veckor sedan dess, så spänningen var hög inför hur mycket man skulle kunna se vid detta tillfälle.

Anledningen till detta sena ultraljud är inte att vi anat något oråd, allting har känts bra under graviditeten och vi har en livlig liten tjej där inne just nu. Anledningen var att vi var så missnöjda med upplevelsen från förra ultraljudet, så vi tog chansen att göra om det, för att få en bättre upplevelse, och vi är så glada att vi gjorde det! 🙂 Vi fick äntligen se en liten glimt av hur hon ser ut, samt fick åter bekräftat att allting är som det ska, att hon växer och mår bra. Det allra viktigaste. Det vi var mest besvikna över efter förra ultraljudet vi var på, var att vi aldrig fick med oss någon bild, men idag fick vi det! Vår lilla tjej, nu längtar man ännu mer tills man får se henne live!

Enligt mätningarna vägde hon just nu 1,3 kg, vilket är helt normalt. Om hon följer samma kurva så kommer hon hamna någonstans runt 3,3 kg när det väl är dags för henne att titta ut! 🙂

Jag kollade även mina värden, och allting såg bra ut, så skönt. Jag känner mig pigg och har fortfarande mycket energi, så hoppas att det får fortsätta så hela vägen fram! De vitamintillskott jag tar just nu är Omega3 för gravida, samt vitaminer för gravida, båda kommer från apoteket.

 

Så mycket kärlek till en suddig och svartvit bild ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.