Lina Spansk

Du som tvättar mycket, denna behöver du!

I annonssamarbete med LG.

Någonting som diskuteras ofta här hemma är att vi aldrig får någon tid över. Tid över till att bara vara och hitta på något som faller en in just då.

Vardagen är rutig och kräver planering för att gå ihop. Där tror jag att de allra flesta känner igen sig. Vi som många andra har satt oss ned och pratat om vem som gör vad och vart vi kan kapa ned tid. Någonting jag kom fram till då är att jag lägger ned en massa tid på att sortera, tvätta, torka och vika kläder!

Så när LG introducerade mig för sin nya ”LG DUAL Inverter Heat Pump” så tänkte jag att någon måste ha avlyssnat vårt samtal sen veckan innan, där jag beklagade mig över att just tvätten hamnat på mig!

Jag ska erkänna att jag först var skeptisk till att en ny torktumlare skulle hjälpa mig att kapa tid, jag tänkte att det inte kunde vara så stor skillnad mot vår gamla torktumlare.. men jag hade fel.

Denna fantastiska (och dessutom sjukt snygga!!) torktumlare från LG kapar verkligen tid. En annan fantastisk funktion är att den är självrengörande som gör att kondensorn kräver mindre underhåll!

När man startar torktumlaren syns ett flertal program att välja mellan, tillsammans med den förväntade tiden på den digitala skärmen. Slutligen väljer man om man vill köra el- eller tidsbesparande. Jag väljer nästan alltid det energibesparande programmet om det inte är ett undantagsfall där jag behöver någonting nu nu NU! För mig arbetar denna maskin super snabbt i vilket fall, om jag jämför med min tidigare torktumlare där torkningen kunde ta över 2 timmar! Nu är tvätten torr på under en timme och dessutom arbetar maskinen så tyst så jag knappt märker av den.

När tvätten är torr så återstår bara det sista momentet, och här kommer det som jag tycker är absolut tråkigast med att tvätta – att para ihop strumporna! Herregud, finns det någon som tycker detta är kul? Det är alltid några udda kvar i slutet som man inte vet vart den andra är! Men, jag har ett knep. Om du tycker att detta är lika tråkigt som mig. Pressa din sambo, det har jag gjort! Haha. ”Om jag sköter tvätten – så sorterar du strumporna efter varje tvätt” och jag fick ett OK! Det gäller att tänka smart 😉

All den tid jag nu får över med en snabbare torktumlare och tvättmaskin, och arbetet med strumporna, ska jag använda till att faktiskt ta det lite lugnare, bara för en liten stund… (för det händer väldigt sällan numera!) För dig som är nyfiken på denna produkt, så hittar du den HÄR! (tillsammans med tvättmaskinen HÄR).

Hur har ni det hemma? Vem tvättar hos er? Känner ni att ni hittar tid för att bara vara i vardagen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.