Stronger Life – If you want something, Work for it!

Stronger Life

Höstens mål 2020

Det kommer bli lite skönt med nystart igen känner jag. Vi har haft en bra semester, man ska inte klaga. Vädret har varit okej, vi hann till och med åka till Spanien och se vår lägenhet, bada i havet och njuta av solen och vänner. Jag har fått träffa massa vänner här i Sverige också, varit på jobbet, fikat, lunchat, njutit lite mer. Suttit många kvällar på balkongen och haft trevliga kvällar med maken, lyssnat på hög musik och bara varit. Det har varit en härlig sommar semester!

Nu är det snart dags för höststart, dags att börja jobba, skolorna sätter igång och jag börjar slipa på planerna för höstterminen.

dreams-life-strongerlife-Didi-Toro

Mina mål jag fokuserar på är:

Körkort– Jag ser hur mina föräldrar bara blir äldre och äldre, min far blir fegare och fegare varje vinter. Rädd för att halka. Jag behöver ta tag i detta nu så att jag inte behöver be maken skjutsa runt de hela tiden. Det dumma är att man ska aldrig göra saker för ANDRA människor, utan för sig själv, men nu blir det så ändå.

Studierna– Jag vill lära mig mer om kroppen och kost, jag älskar att lära mig nya saker och jag skulle vilja plugga allt möjligt men jag måste ta några saker i taget. Anatomi är intressant, muskulaturen och leder, kroppens funktioner och allt. Olika träningsformer, kost och näringslära.

Träningen– Jag behöver komma igång med min träning och min kost igen. Jag mår som bäst när jag ser resultat och det gör jag inte nu. Jag mår bra ändå men mår alltid mycket bättre av att se mig själv som mig själv i spegeln om ni förstår vad jag menar. Sen kommer jag inte ens in i mina kläder längre, De sitter tight och så kan vi inte ha det, köpa ny garderob är dyrt, träna är gratis och kan göras hemma. Finns inga ursäkter.

Jag har fler mål men jag måste ha dessa som huvudmål, som huvudfokus.
Så nu kör vi hösten 2020!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...