Stronger Life – If you want something, Work for it!

Stronger Life

Annons

Nedstämd och deppig

Då var kvällen ett faktum och den här dagen gick ju jättesnabbt förbi. Jag hann komma hem, fixa middag, vara med barnen, ta hand om ett möte över telefon, ta hand om dokumentationer jag behövde för ett annat kommande möte och sen satte vi oss på soffan för att kolla på filmen Zootropolis igen efter en lång lång paus.

Dagen har varit bra, vi hade otroligt skoj på kontoret idag, mycket fika, mycket chillmode. och sen gick jag hem tidigt. Tyvärr möttes jag inte av en man med ett härligt humör utan snarare med ett depphumör och riktigt nedstämd. En nära familjemedlem gick bort för 1,5 år sen (från hans sida) så stundvis blir det extra tungt och speciellt när han pratar med sin släkt. Det blir en tuff påminnelse. Så det blev en nedstämd fredag även om jag inte ville tillåta han rycka med mig i hans känslor. Det är en sak att tycka synd och ha empati för en person men det är en annan att faktiskt sjunka med i samma känslor och känna känslor som faktiskt inte är dina.

Så jag gjorde det bästa med att göra en fin middag, mysig fredagsstund med barnen och kollade på film som sagt.
Imorgon väntar en tidig morgon 7 på morgonen, upp och storasyster ska träna klockan 09:00-11:30. Jisses, de tränar alltså MER än vad JAG gör som är vuxen och styrketränar. Usch, känns sådär. Men jag låter henne vara. Ett tag till i alla fall.

Förresten, så cool lampa som jag hade velat ha i vardagsrummet 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons