Stronger Life

Get it fast!

I samarbete med Collicare

Jag lever loppan just nu med alla mina klienter och med alla mina nya idéer jag har. Jag älskar att man faktiskt kan leva livet med sina drömmar. Att det är fullt möjligt att skapa sig det liv du vill ha, göra det du vill göra och ha det som ditt dagliga jobb. Du kanske bara behöver lite push i hur du ska göra. Och det är ju det jag jobbar med tillsammans med mina klienter.

En klient var så sugen på att skapa en e-handel inom kristaller. Hon var helt inne på att sälja kristaller, healing böcker, och så mycket annat, vilket är rätt inne just nu och många är i sitt sökande av bättre liv, att ”vakna upp” och förbättra vardagen de har. Men hennes stora oro var att inte veta hur hon kan få leverans tillräckligt snabbt och inte låta sina klienter vänta för länge etc. Vissa saker kan vara bra att investera i och jag vet att det finns många med expressfrakt som är spårbara, pålitliga och det är viktigt att göra sin research så att man har rätt förutsättning när man startar igång.

samarbete

Det finns många transportfirmor där ute och det går att beställa från överallt i världen numera och se till att få en rätt snabb leverans och bra service. Det är helt klart värt investeringen om man ska ha en e-handel med pålitlig leverans och service själv.

Jag brukade själv drömma om att ha en e-handel när jag var yngre. Jag ville importera väskor och skor med en speciell design men där och då var inte allt lika utvecklat som det blivit genom åren. Det har totalt exploderat och nu finns det mycket mer att välja på gällande transporter och snabba leveranser.

Min dröm var inte min mission, därför la jag den på hyllan. Jag har som tur var funnit mitt kall i livet och vet vad jag vill göra, även om sättet ibland variera, eller utvecklas som jag gärna kallar det, så är det i grund och botten samma, att hjälpa människor att må bättre!

Ha en underbar fredag och dröm stort!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.