Stronger Life – If you want something, Work for it!

Stronger Life

Ångrar det aldrig

latina-sweden-stronger-life-mother-blogger

Innehåller annonslänkar

 

Man ångrar aldrig en träning, nä så är det verkligen! Jag har nog aldrig ångrat en träning men jag har många gånger ångrat att jag inte har tränat som jag skulle ha gjort. Men nu är jag klar med den biten för idag, imorgon är det vilodag och vi har möte med grannarna, på kvällen så det passar perfekt. Vi ska väl snacka ihop oss om våra radhus och grejer..

Nu har jag tagit en lång, varm dusch, haft ansiktsmask som var svart och skrämde slag på barnen och ska faktiskt ta på mig nattlinne redan nu för jag är så galet trött. Men grejen är också att jag behöver komma igång med förstudier, om det är så att jag ska hoppa på den här utbildningen i mars, så jag har fått hem några “för läxor” för att plugga glosor och annat svårt som behövs inför kursstart. Då vill jag vara klar för läggning och bara lägga mig i sängen eller sätta mig på kontoret på övervåningen och läsa lite.

Och eftersom jag fick så fina nya nattlinnen och underkläder av maken på alla hjärtans dag så passar jag på att ha på mig det idag.
Jag brukar alltid tvätta allt innan för man vet aldrig, tycker det är så snuskigt att använda nya underkläder utan tvätt innan. Men det är jag det.

God natt nu ska jag svansa omkring i mina nya nattkläder och se smart ut med mitt plugg.  😘

 

ILSE JACOBSEN Slip On Dress / CALIDA Sweet secrets Spaghetti Top / CALIDA Sweet secrets Panty / TRIUMPH Sexy Angel Spotlight Whu Bra

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...