Stronger Life – If you want something, Work for it!

Stronger Life

Lördagmorgon

I samarbete med Tandblekning. co

God morgon lördag, Trodde jag skulle vakna riktigt pigg idag men det svider enormt i ögonen. Men jag skuttade upp, tog på mig träningskläderna och smällde i mig min goda grötfrukost. Nu är jag redo för den här lördagen. Efter träningen, blir det lite läxa och lunch för att sen dra raka vägen till Ikea och shoppa lite. Wohoo!

Ikväll skulle jag vilja ta en sån där “ta hand om dig” själv dag. Hårinpackning, fixa naglar, ska nog köra en tandblekning också, packa väskan och lite sånt smått och gott. Om jag hinner så ska jag försöka få ordning på övervåningen, jag tycker den börjar likna ett förråd istället för ett hem, en övervåning.

Jag är rätt glad över att man kan göra tandblekningar hemma numera och inte alltid behöva gå och betala så dyra pengar hos tandläkaren för att göra det. Och ännu bättre är att man har en penna också, jag har en blekningspenna till min ena gula tand. Förbaskade tand som för evigt kommer att vara gul men med den pennan blir det aningen bättre i alla fall. Grymt med tekniken som utvecklas inom det mesta.

 

Apropå lägenheter. Jag har fått nys på en lägenhet i Enskede som jag gärna vill ha, tyvärr blir den klar i Mars så vi kan inte gå på visning än. Och jag vet inte ens om maken är redo på att lämna det här än heller. Men jag önskar och hoppas att vi ska komma fram till ett beslut någon gång detta liv. Vi har velat många gånger, vi har varit så nära så många gånger men det har inte klaffat till 1000% Det värsta är att det har ändå klaffat till 100 men vi vill att det ska komma med garantier på att det är rätt beslut och med 1000% säkerhet. Löjligt hur rädd man kan vara. Ibland har jag till och med funderat på att söka psykologhjälp för att komma över min rädlsa, feghet, osäkerhet som jag har gällande barnen och framtiden. För utan barnen hade jag flyttat för länge sen.

Jaja, nu ska jag inte belasta er med mitt. Men i Mars gäller det, att ta ett beslut.

Ha en fin lördag ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...