Stronger Life – If you want something, Work for it!

Stronger Life

Jag är snart där!!

Kommer ni ihåg att jag skrev häromdagen om hur jag önskar att min rutin för dagen ska se ut? Jag insåg idag att jag är ju inte långt ifrån den sanningen! Hur härligt är det inte att inse det!? Det som är kvar att ändra, är att gå ner i tid och jobba till 12:00-13:00 ungefär. I am getting there.. 😉

ohlamoon

 

Idag ser det ut såhär:

06:00 – går upp och förbereder inför min morgonritual. Den består av ett glas vatten, tar fram anteckningsbok, chakrabalm, feel good card deck, dagens kristaller som jag känner att jag vill ha med mig under dagen och tänder ett eller två levande ljus. Ibland tänder jag lite rökelse också eller renar snabbt med salvia i någon sekund. Jag tar fram morgonens eteriska olja som jag andas in.

06:45 – gör mig en god grötfrukost med kokosflingor och kanel i. Äter med lite honungsmelon och ett kokt ägg till. Ett till glas vatten, en kopp kaffe och njuter av morgonen som gryr.

07:30 – börjar jobba inne på mitt kontor. Sitter med mina kristaller framför mig, ett glas vatten, kopp kaffe och tända levande ljus.

08:00 – om barnen går i skolan så går de till skolan, annars är det lek och bus här hemma som idag tex eftersom det är höstlov. Jag försöker att ta många pauser för att krama om de, pussa de och se de.

12:00 – styrketränar och äter lunch

16:00 loggar jag ut för dagen, för att umgås med familjen, går ut på en promenad, umgås med någon, göra läxor, middag etc. Ser lite olika ut från dag till dag, vecka till vecka.

21:00 – går till gymmet här hemma och mediterar för andra gången denna dag, kvällsrutinen är mindre. En kopp te, tar fram chakrabalm, kvällens eteriska olja (gärna Lavendel) och mediterar 10 minuter med mina kristaller som renar dålig energi.

 

Hur ser din dag ut och dina rutiner?

ohlamoon_strongerlife

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.