Lina Spansk

On the road

Hej!

Ni som följer mig på IG vet att vi just nu är i Spanien. Den senaste veckan har vi varit i lägenheten i Alicante och njutit av första semesterveckan tillsammans med Kevins föräldrar.

Det har varit varmt och soligt med ca 32 grader vart så vi har varit utomhus på morgon- samt eftermiddagstimmarna tillsammans med Nowa. Mitt under dagen har vi hållit oss inne för att slippa den värsta hettan.

Men nu är vi på väg till Marbella. Vi plockade precis upp hyrbilen vid flygplatsen och rullar nu på stora AP7:an mellan Alicante och Marbella.

Vi gjorde denna resa förra året också, då tog det ca 5 timmar för oss att bila ned. Vi stannade då för att käka och tanka och lite annat.

Denna gång har vi Nowa med oss, som tyvärr inte är något fan av att åka bil. Just nu sover hon, får se hur det går när hon vaknar! ?

Babblarna är ju en klassiker, men hur gör ni för att hålla era små bebisar på gott humör i bilen?! ? Alla tips mottages gärna! Vi har en resa tillbaka till Alicante här om 1 vecka igen!

När vi kommer fram till Marbella ska vi njuta av lite tid tillsammans med våra vänner. Vi har många vi ska hinna med att besöka under dessa dagar där nere! ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lissel

  Fungerar det bra med henne och värmen? ?? vill resa iväg med mina tvillingar som är 10v nu men lite fundersam över hur gamla de bör vara .. just nu dör de typ av värmen i Sverige ??

  1. Lina Spansk

   Det går jätte bra. Men vi är som sagt inte ute under de värsta soltimmarna och vi håller oss i skuggan så mycket det går!
   Vi reste första gången med Nowa hit när hon var 4 månader, vi hade då tagit de första vaccin sprutorna.
   Så detta är hennes andra resa hit, nu hann vi även med att ge henne mässlingsprutan innan vi åkte.

   Vaccinationen beror ju helt klart på vart man tänkt åka. Om man inte ska åka så långt behöver man kanske inte ha fixat med dom innan. =) Hoppas ni får en mysig första resa tillsammans när ni är redo! =)