Lina Spansk

Vart tog ungen vägen?

I lördags så blev Nowa 8 månader!

Mina vänner som fått barn innan mig har alla sagt att det bara blir roligare och roligare med tiden, och jag har insett att det verkligen stämmer!

För varje månad som passerat har jag hela tiden sagt att ”den här månaden har varit den roligaste tiden hittills” ?

Det senaste med Nowa är att hon numera krälar runt hejdlöst! Fort går det också. Om jag lämnar henne på vardagsrumsmattan för att smita på toaletten är inte längre där när jag kommer ut. Häromdagen hittade jag henne i sitt eget rum, jag FATTAR INTE hur hon kunde ta sig så långt på så kort tid! ?

Tur att vi har barnsäkrat upp överallt hemma! För eluttag är verkligen en favorit ?

Det här med att dra sig fram, kräla som jag kallar det, kom bara på några dagar. Hon har under några veckor försökt lite försiktigt, men bara på någon dag så var hon helt plötsligt raketsnabb! Så roligt att följa hennes utveckling och jag fascineras verkligen över hur fort det går!

Hon drar sig nu även över saker om det ligger någonting i vägen. Ligger jag på golvet så klättrar hon över mig och fortsätter dit hon ska?

Snart kommer hon väl springa runt här hemma! ?? Så galet. Försöker njuta fullt ut av varje period! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag kan helt klart säga att det bara blir roligare ju mer personligheten växer fram! Så roligt att se deras utveckling till små människor! 🙂

 2. Alexandra

  Hej! Kommer också ihåg hur det var när mina tre barn började röra sig hejdlöst. I dag är de 6, 5 och 3 år. Nu när de är lite äldre har jag och min man startat ett företag som erbjuder föreläsningar för den som vill veta hur man räddar barns liv. Kontakta mig gärna om du är intresserad. Ha en fortsatt härlig kväll! Mvh Alexandra

 3. lissel

  Oh kul! Jag tycker tiden går så fort! Rädd att man inte hinner njuta tillräckligt av bebistiden… men bra att alla åldrar har sin charm ??

  1. Lina Spansk

   Ja jag tänker också så ofta! =) Men jag tror verkligen att alla åldrar har sin charm, det är ju så kul och spännande att följa hur snabbt som utvecklas dom små liven <3