Lina Spansk

VMB 3.0 på Miss Clara Terrassen

Hej!

I tisdags var det smyglansering ”Vimedbarn 3.0” på terrassen på mysiga Miss Clara =) Så spännande och jag är säker på att resultatet kommer bli super bra!

När vi kom så bjöds det på bubbel, snacks och mingel. Super mysigt med så mycket tjejer och även en hel del bebisar! Nowa hör numera till dom större barnen och fick sitta i en stol och se ut över alla tjejerna. Även om hon bara väger strax över 7 kg nu så orkar jag inte längre stå och hålla i henne längre stunder – kanske måste bli bättre på statisk träning 😉

En bit in så fick några av oss bloggare komma fram och svara på frågor ställda av fina Matilda. Det var frågor om hur vi arbetar med våra sociala kanaler tillsammans med lite tips och trix för den som vill få sina sociala medier att växa =)

Fick med mig en superfin blombukett hem – jag som absolut älskar blommor! Så glad. Stora rosa rosor och syrener står nu hemma på köksbordet så fint.

Lite bilder från eventet! =) Tack Loppi för ett super fint och mysigt event <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. StrongMama

  Men kommer det bara gälla Vimedbarn sajten eller Loppi också? Du bloggar ju på loppi, kommer du ta del av detta? Ska man flytta över bloggen då undrar jag, från Loppi till Vimedbarn??

  Spännande med nyheter!! Jag älskar sånt.

  1. Lina Spansk

   Nej vi behöver inte göra någonting =) Vi kommer med på deras listor bara =)
   Så roligt – nya sidan verkar toppen!