Lina Spansk

Into the wilderness

Hej på er,

Igår var jag iväg på en liten utflykt tillsammans med Amex som lanserade sitt nya platinum kort.

Dagen började med att vi blev upphämtade utanför stadshuset för en timmes åktur i ribbåt ut till hemlig destination i skärgården. Jag har aldrig åkt ribbåt innan och var lite orolig för att det skulle guppa mycket! Men oj oj oj vad kul det var. Satt och skrattade och log hela vägen! Även om det var riktigt kallt (bara 9 grader ute) så var det super kul! Dom utrustade oss med varma overaller, glasögon, mössor och vantar – så det enda man kunde frysa om var i princip hakan och tänderna! =)

Efter en snabb och vild åktur var vi framme vi en magisk plats på Ekerö!
Där hade dom satt upp ett tält och inrett med super mysiga soffgrupper. V bjöds på en MAGISK lunch av Adam/Albin. Har ni inte besökt deras restaurang än – gör det säger jag bara! WOW!

Efter lunchen fick vi oss ett gott skratt tillsammans med GOT skådespelaren Christoffer Hivju, som just nu är ansiktet utåt för Amex i deras nya reklamfilmer. Så härlig karaktär, och även om jag inte sett ett enda avsnitt av GOT så förstår jag att folk gillar honom! =) Kollar ni på GOT? Är jag den enda som är typ 5 år efter?!

Slutligen fick vi en föreläsning av Sofia Kacim, som föreläser om retorik. Så intressant. Tror hon fångade oss alla i sitt tal. Riktigt girl power tjej att inspireras av!

Här kommer lite bilder från gårdagen – så otroligt bra uppstyrt event. TACK AMEX för att jag fick följa med <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.