Lina Spansk

Nowa 6 månader – redo för mobil?

Min lilla tjej här nu blivit 6 månader, känns stort! Numera kan man säga att man har en dotter som är ett halvår gammal. Häftigt! =)

En rolig grej som hände igår.. Jag var in och tecknade ett nytt mobilabonnemang  då säljaren plötsligt frågade mig om jag inte skulle ta familjepaketet och lägga till 169 kr så att min dotter kunde ha en egen telefon… du skulle ha sett min min! Skojar du? Njae, där är hon nog inte riktigt än va, sa jag och pekade mot vagnen.

Tjejen sneglade över och sa OK, men då vet du tills senare.
Jag fattar fortfarande inte om hon verkligen tyckte att Nowa skulle ha en telefon, eller om hon inte kunde göra bedömningen att denna bebis INTE kan använda en mobil, haha!

Aja.

Jag köpte med mig fina blommor hem för att fira Nowas dag, några mer leksaker får hon inte! Haha. Hon har redan en full låda hemma efter att alla mor- och farföräldrar gått loss =) <3

Undrar när hennes andra tand ska ta och komma upp. Den vänstra är nu uppe och SUPER vass! =) Dom säger att dom brukar komma direkt efter varandra, men hittills har jag inte sett skymten av någon mer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina Spansk

   Haha jag jag visste inte om jag skulle skratta eller ta det seriöst med henne. Haha!
   Jaaaaaa, det går så fort! Snart är hon väl 13 år och trotsig tonåring =)

 1. Anna

  Kan inte du skriva lite hur era dagar ser ut med sömn och mat mm? Jag har en nästan jämnårig son här hemma. Kram kram

  1. Lina Spansk

   Haha ja hon var ung =) Ja jag har svårt att se att det var menat som ett skämt =) Haha! Försvaret är kanske att hon tänkte att jag hade fler äldre barn hemma… Hon tyckte kanske jag var dögammal 😉