Stronger Mama – Work hard

Stronger Mama

Annons

Pata Negra Cava

Jag har ju sagt att jag inte ska öppna flaskan fören jag når mitt mål på 65 kg så jag öppnade den inte. Men jag har ställt undan Sangrian och tagit fram Cava istället. Det känns mer aktuellt att öppna upp en Cava istället för min Sangria, den får vänta lite till den riktigt varma sommaren.

Ett härligt bubbel med uppfriskande smak, ekologiskt såklart.. Ett gott Cava från Spanien med snygg design. Jag är redo att fira när min dag är kommen, nä när mitt mål är kommet. Nu måste jag bara lösa det där med vågen först, att den fick för sig att diffa på mer än ett halvt kilo. Gällde både mig och maken som testade, så det är inte jag som gått upp.

 

influencer-bloggare

Cavan kommer i en snygg flaska och blir en fin detalj på det dukade festbordet. Den passar att dricka som den är eller ihop med mat, gärna till rätter med fisk och skaldjur eller grönsaker. Den är också perfekt som bas i en festlig Mimosa. Pata Negra Cava Organic har en smak som är torr och frisk med mjuka och behagliga bubblor samt inslag av äpple, citrus och bröd.

vimedbarn-loppisverige-influencer-samarbete

Nu ser jag verkligen emot mitt mål för att få belöna mig själv med nya träningskläder och en sipp av en kall och god cava. För mig är vikten något symboliskt, att jag har lyckats med det jag så länge strävat efter. I ett år har jag kämpat, i ett år har jag stått still och nu äntligen rör det sig framåt. Men 65 kg är långt ifrån mina slutmål, men det är bra mycket närmare. Och jag tänker inte vara på mer än 63 kg när jag åker på semester! Så jag har ca 2 kg att gå ner fram till 1 juli då jag går på semester. Då ska jag fira med att ta semester ute på altanen, packa resväskan och avnjuta en god Pata Negra kanske 😉

 

Kom ihåg att dricka ansvarsfullt 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons