StrongMama – You want something, work for it!

StrongMama

Annons

Lucka nr 18

” När jag valde att börja blogga”

Jag har ju varit bloggare i många många år. Närmare sagt sedan 2009 ungefär. Men med då andra bloggnamn. Av någon konstig anledning har jag svårt att hålla mig till ett namn. Så jag är inte den som har tålamod att stå ut med ett namn som Kissies, Blondinbella, Kenza etc. Av de nämnda så har två ångrat sig medan den andra som har sitt namn står kvar. 🙂

Jag valde att börja blogga under Strongmama (började med Workforit) för att det är något jag vill vara, det är ett namn som passar mig. Jag vill vara stark mentalt och fysiskt och mest för att jag är mamma men oavsett så vill jag det. Som mamma kommer det att krävas att vara stark mentalt, för det finns mycket att stå ut med genom åren som kommer.. men också fysiskt för att ju äldre vi blir desto svagare och skörare blir kroppen, leder, musklerna etc.

Jag började blogga här på Loppi just för att jag har testat andra portaler men inte denna. Jag tror de flesta portaler oftast lyfter upp sina toppbloggar och glömmer de mindre och jag tror inte att denna portal är mycket bättre MEN jag tycker att den känns familjär och ger bra resultat, vilket jag inte trodde. Bloggen har växt ganska snabbt på den korta tiden som jag bloggat här.

Valet till varför jag började blogga under Strongmama och under Loppi, är för att jag behövde en clean start. Visst sabbar jag arbetet med en massa samarbetspartners och möjligheter men jag tror säker att det kommer att dyka upp även här.

blogg-vimedbarn-loppi-toppblogg

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons