StrongMama – Work for it! – You want something, work for it!

StrongMama – Work for it!

Annons

En perfekt kombo idag

Vilken härlig sommardag det blev tillslut. De andra åren har mina barn gått ut i vinterjackor för att knacka dörr på påsken och till majbrasan har vi alla haft vinterjackor och vinterskor nere vid vattnet och längtat efter majbrasans eld för att värma oss. Men det här året är första året med en sommarvärme på 20 grader! Jag fick bra med färg idag, råkade underskatta solen dessutom så jag sitter nu med fina, stora sträck över mina axlar. 😀 Men jag är bara glad och tacksam att jag ens fått färg. Hoppas på mer sol imorgon och kanske en bra grund för veckan som kommer. Jag älskar känslan av att få känna mig fräsch och solkysst. 🙂

beach-summer-spring

Nu tänker jag ta det lite lugn och vila upp mig efter den här dagens utelek. Vi har varit ute hela dagen, haft det så mysigt med varandra, hela familjen. Ätit ute, god lunch, goda efterrätter, glass och kaffe. Vi har lekt i parken, klättrat och busat, bytte park och fortsatte med nya lekar. Vilken otroligt fin dag, snacka om att laddat batterierna på alla sätt jag kan och behöver.

Dagen började med ett hårt träningspass som fick mig flåsa som aldrig förr och att få avsluta den med barnlek är kärlek.

#tacksam

familjeliv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons