Lina Spansk

Därför fick Nowa 3 dagar feber!

Godmorgon, eller god förmiddag kanske..

Imorse vaknade vi vid 08 tiden och märkte att Nowas feber äntligen var borta!
Under de senaste 3 dygnen har hon haft (ganska hög) feber och därför haft svårt att sova och varit lite extra gnällig och hängig. Första natten jag märkte att hon fått sin första feber var natten mellan torsdag – fredag då hon helt plötsligt vaknade kl 01 klarpigg och ville gå upp – det har aldrig hänt förr.

Vi var vakna fram till 03 ungefär då jag äntligen lyckades få henne att somna om. Morgonen efter så slog tanken mig, tänk om det är tänderna?
Så jag kände efter med fingret längst med hennes tandkött – och där var den! HENNES FÖRSTA MINI TAND <3

Nere på vänster sida så stack det upp något litet och vasst, knappt synbart men ändå så har den påverkat henne så mycket de senaste tre dagarna. Febern har varierat mellan 38-39 grader och jag har vid 2 tillfällen gett henne en alvedon så att hon ska kunna sova.
När hon fick alvedonen var det som att allt släppte och hon kunde äntligen få lite lugn och ro och ta igen lite sömn som hon missat pga allt gnyssande.

Min lilla pluppa, hon börjar bli en stor tjej <3 Hur har era barn reagerat med tänder? Tanken som slår mig är att hon har typ 20 st kvar, haha! Kommer det vara såhär för varje tand? (Hoppas hoppas inte…)

Kram <3

En suddig och febrig men ändå glad liten Nowa <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Lina Spansk

      Ja särskilt när allt händer på en gång. Nya smakupplevelser, tänder och tredagarsfebern! =) Haha.