Lina Spansk

Två tips för att undvika skrik under flygning!

I annonssamarbete med Philips Avent.

Att resa med barn var någonting som jag var otroligt nervös inför. Under de flesta flygningar jag själv gjort, utan barn, har man sett hur föräldrar nästan sliter sitt hår i ren panik över att deras unge skriker hysteriskt på planet. Alla runtomkring sitter tålmodigt bredvid ett tag, men när skriket pågått i ca 15 min så börjar vissa sucka och stöna, stirra och viska till varandra ”varför får dom inte tyst på ungen”! Iallafall alla som inte själva är föräldrar…

Så veckan innan vi skulle åka började dessa nervösa tankar komma över mig. ”Tänk om hon skriker hela vägen?” ”Tänk om jag inte får med mig hennes mat in genom tullen”… osv.

Jag fick då så många smarta tips från er! Ett av dom var att ge henne mat i start och landning, och ett annat att använda napp. Båda dessa innebär att barnet suger och sväljer samtidigt som kabintrycket ökar, och på så vis hjälper det barnet att tryckutjämna.

Så i mitt handbagage hade jag packat med mig Philips Avent Natural-flaska och deras Soothie nappar! Båda perfekta att ta med sig på resor eller andra utflykter!

Jag hade flyt och slapp skrik på både upp- och nedvägen med Nowa. Vi använde napp vid båda tillfällena då det aldrig timeade med maten, och det verkar som att det funkade fint för henne!

För mig var dessa produkter guld att ha med sig på planet, men även under våra utflykter här nere! Vi har hunnit med många turer runtomkring Alicante och bett restauranger om att värma hennes flaska, och det har alltid funkat bra. Nowa är nämligen lite kinkig när det kommer till kall ersättning.

Vi har hunnit testat många olika sorters flaskor och även andra märken, men alltid kommit tillbaka till Philips AVENT. Först och främst för att Nowa har lätt att ta dom, men den stora skillnad jag märkt är att dessa ALDRIG läcker! Jag fyller dom alltid med vatten innan jag går hemifrån och även om dom rullat runt i en väska i flera timmar så har dom aldrig någonsin läckt!

Jag kan därför varmt rekommendera dessa till er som känner att ni fortfarande inte hittat riktigt rätt i flaskdjungeln, eller till er som behöver fylla på med nya flaskor – Rabattkoden ”Spring19” ger er 25% rabatt på Philips AVENT produkter för föräldrar och barn! (Erbjudandet gäller fram till och med 30 juni 2019.) Klicka här för att komma dit och se deras utbud! De erbjuder även 60 dagar money back då dom känner sig trygga med att både bebis och föräldrar kommer tycka om deras flaskor =)

 

Kram på er <3

Från vänster: Philips AVENT Natural-flaska, Soothie napparna och Classic napparna. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.