Lina Spansk

Varför har jag varit så frånvarande?

Hej på er!

Äntligen är jag tillbaka! Jag har varit så dålig på att uppdatera här sedan vi åkte på semester till Spanien!

Men det har sin förklaring….

Under många år har jag arbetat med online coachning! Under alla dessa år har jag hjälpt tjejer att nå sina mål, både gällande kost och träning. Online coachningen gör det möjligt för mig att hjälpa tjejer som inte bor i samma stad som mig. Men även de som inte är ute efter att träna med en PT, men ändå behöver någon som visar vägen!

Innan vi åkte till Spanien så började jag planera för att skapa ett nytt online verktyg! Tidigare har jag alltid skickat ut mina program som pdf:er, men har på senaste tiden känt att det skulle vara så mycket smidigare att ha en digital plattform där jag kunde dela dessa… och där vi kunde ha en gemensam plattform där man följer upp resultaten.. och NU FINNS DEN! FitByLina

Under den senaste månaden har jag suttit fastklistrad vid datorn för att få allting på plats! Alla kostupplägg kommer med tydliga recept och bilder. Träningsuppläggen kommer med beskrivningar, bilder och vides. Och allt detta kommer du som kör ha tillgång till direkt i mobilen! Jag är så glad och så nöjd med hur allting blev! Vad tycker ni? <3

Några tjejer har redan hakat på! Men jag har fortfarande platser öppna! Klicka HÄR för att komma till FitByLina.

På sidan kan du klicka dig fram beroende på vad du behöver hjälp med. Viktnedgång, bygga muskler, gravid träning eller träning efter förlossningen! Detta är vad jag brinner för och jag skulle bli så glad om jag fick förtroendet att hjälpa just DIG på din resa mot en starkare kropp!

Kram på er och hoppas er påsk varit lika fantastisk som min, checkar ut med ett stort leende på läpparna ikväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.