Lina Spansk

Nowas utveckling – 5 månader idag!

Idag fyller mitt lilla hjärta hela 5 månader, tänk att om en månad är hon ett halvår gammal. Hjälp, vart tog tiden vägen…

Jag säger det varje månad.. och den här månaden är inget undantag! Shit vad det händer mycket i hennes utveckling just nu. Den senaste månaden har hennes personlighet börjat komma fram och det är så roligt att se hur den bara blir starkare och starkare. Vi har fått en riktig liten tänkare! Hon är en tjej som tittar, tar in och tänker. Precis som sin pappa <3

Jag märker också att pappa börjar bli mer och mer intressant. Varje morgon när vi vaknar så älskar hon att ligga och klappa på Kevins skägg och beundra honom. Hela mitt hjärta smälter varje gång! Jag har själv en väldigt fin relation med min pappa och jag vill att hon också ska ha det med sin. Jag har alltid kunnat prata om ALLT med både min mamma och min pappa och hoppas att hon kommer känna så också. Det är GOALS. Sådana tankar slår mig ofta numera.. hoppas vi gör rätt. Hoppas hon kommer känna att hon kan prata om allt med oss. Att uppfostra ett barn känns som en konst, det finns ingen handbok, alla gör det på sitt sätt. Jag hoppas att vårt sätt är lika bra som den uppfostran både jag och Kevin fått som små.

Hon rullar från rygg till mage på ett ögonblick, men kan sedan inte ta sig tillbaka till rygg. Det har hänt en gång, men jag tror det var mer tur än skicklighet 😉 Hon greppar allt i sin närhet, vrider och vänder och begrundar, innan allt slutligen hamnar i munnen. Dreggel dreggel..

Hon pratar som att hon har riktiga diskussioner stundtals. Det låter som att hon har sååå mycket och berätta och jag längtar ihjäl mig tills vi kan ha små konversationer om livet tillsammans. Jag längtar efter alla hennes frågor och roliga kommentarer om hur man ser på livet som liten och ny i världen!

Slutligen så sprattlar hon, man ser att hon nu börjat med första steget mot att krypa. Ligger det någonting framför henne så tar hon sig dit (väldigt kort sträcka såklart!) med frust, flämt och stök! Benen sprattlar där bak och hon ser mer eller mindre ut som en liten säl när hon sprattlar med armar och ben i luften och bara magen i underlaget!

Smakportionerna slinker numera ner utan problem och hon äter mer och mer för varje vecka. Hittills så kör vi på en smakportion per dag. Här nere i Spanien finns det så mycket frukt som hon ska få testa! Vi har hunnit med att prova honungsmelon, avokado och mango! Den sista grimaserade hon till ? Men honungsmelon och avokado slank ned i en munsbit!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Lina Spansk

      SÅ mysig ålder! Pratade med Kevin om det idag, att jag skulle vilja pausa tiden just nu. Men alla säger att det bara blir bättre och bättre! Så vi har säkert mycket att se fram emot! =) <3