Lina Spansk

Loppi Take-Over

Idag gör jag en story take-over tillsammans med Loppis Instagram! Super rolig idé och jag hoppas ni följt med oss under vår andra dag på semestern här i Spanien!

Varje onsdag så har dom en marknad här i Alicante dit man kan åka för att handla färska frukt och grönsaker. Jag älskar den marknaden och kan strosa runt där hur länge som helst. Det är bönder här i Alicante som samlas för att sälja sina råvaror. Där kan man hitta allt! Potatis, gudomliga tomater, apelsiner, jordgubbar, nötter, ägg, blommor.. ja allt! Allting är också till bra priser.

De har även kläder och annat, men det är framför allt för maten som jag älskar att åka dit. Vi shoppade på oss massor av frukt och grönsaker. Jag ska testa att göra olika puréer till Nowa nu i dagarna! Ska bli så kul att se vad hon tycker. Vi testade med pyttelite honungsmelon när vi kom hem, det gillade hon!

Nu ska vi snart bege oss ut på en liten kvällspromenad. Jag tänkte starta en liten frågestund på Loppis story! Så in där och ställ era frågor till mig <3

KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Så himla glad över din blogg, perfekt när man inte hittar motivation för varken kosten eller träningen nu sista racet av graviditeten…. du inspirerar 🙂