Lina Spansk

Några få timmar av egentid

Den här veckan har jag haft mina första PT-pass på gymmet igen sen jag fick Nowa. Det känns så kul att kunna vara tillbaka några timmar per vecka, även om det är få timmar så ger det mig så mycket energi. Ett litet avbrott från mammalivet där jag får kliva in i mitt gamla vanliga liv igen 😀

Jag inser att lite egentid är bra, så att man kan komma tillbaka och vara en ännu bättre mamma. En timme här och där och man hinner sakna så mycket så man nästan spricker. Så härlig känsla <3

Känns också extra roligt att få arbeta med träning nu när våren börjar närma sig. Motivationen är alltid bättre när det blir ljusare om dagarna och värmen kryper sakta tillbaka och påminner om att sommaren är på väg! En av tjejerna jag hjälper just nu ska gifta sig i augusti och vi kommer köra hela vägen tillsammans fram till hennes stora dag, det om någonting är motivation! Så roligt!

I fredags testade jag att köra en PT-timme fast jag hade Nowa med mig och det gick hur bra som helst. Vi har köpt oss en bärsele som är helt perfekt för sådana tillfällen. Hon verkade helnöjd och tyckte nog det mest var intressant med alla färger som dom har i taket där. Lila och gröna spots =) Så glad att hon kan vara med mig överallt. Det påminner mig om att livet inte behöver förändras så drastiskt bara för att man skaffar barn.

Vad gillar ni att göra för att få lite egentid? Brukar ni lämna era småttingar någon timme då och då? <3 Nyfiken!

Kevin & Nowa på gymmet. Här ser ni bärselen vi använder oss av just nu, så smidigt och mysigt att ha henne nära. Mysigast tycker jag är att ha henne inåt, som världens längsta kram utan armar =) <3 För er som är intresserade så hittar ni bärselen här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.