Lina Spansk

Ett nytt kapitel tar sin början!

Hej,

Mitt första blogginlägg på Loppi och jag är så glad att äntligen få gå live! <3

Till er som inte hängt med mig sedan tidigare så finner ni här mycket snack om träning, hälsa, familjeliv, recept, vardagsbestyr och mina generella tankar om livet!

Så vem är Lina Spansk? (Ja, jag heter faktiskt Spansk i efternamn, även om jag är så svensk man kan bli… och är förlovad med en man som talar spanska och med ett spanskt efternamn.. rörigt jag vet!)

Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle det kunna vara:
Träningsnörd
Förvirrad men väääldigt lycklig nybliven mamma
Bakamatör

Jag arbetar idag med min största hobby – träning och hälsa, det gör mig väldigt lycklig. Någonting som gör mig ännu lyckligare är att jag få bo tillsammans med min dotter Nowa och min absoluta drömman på Kungsholmen i Stockholm. Jag älskar inredning och blommor och gör ständiga hobbyförsök att omvandla vårat hem, blir någonting som jag tänkt mig så brukar även det hamna här på bloggen!

Normalt sett så ser man mig stojandes på gymmet tillsammans med mina PT klienter och på Barry´s, men just i stunden är mitt största fokus på nya mammarollen och min egen träning tillbaka efter graviditeten!

Jag eftersträvar ett så hälsosamt liv som möjligt (med luckor för olika livsnjut) och delar därför med mig om jag lyckas med någonting bra i köket. Oftast landar det i sockerfria bakelser och rawrecept i alla olika former!

Hoppas du vill följa med och hittar någonting här som är intressant för just dig! <3
Jag ser fram emot att kickstarta året här och tillsammans med er på Loppi!

Kram,
L

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.