Lina Spansk

Min första vecka hemma – Rensar förråd och inreder hemmet

Hej på er,

Klockan är nu strax efter kl 15 och jag har idag varit mammaledig i en vecka precis. Veckan har verkligen sprungit förbi och jag inser hur snabbt den här tiden hemma kommer att gå. Ska verkligen försöka njuta till fullo av den! Alla som har gett mig råd har gett mig rådet att njuta av den här tiden, att den går så snabbt, och jag förstår verkligen vad dom menar redan nu! 🙂

Den här veckan har jag fått super mycket gjort hemma! Vi har stått med dubbla lägenheter här senaste månaden då vår inflytt till vår nya lägenhet blev tidigare än utflytten från vår gamla, så vi har verkligen haft tid på oss att flytta. Men idag var det dags att lämna över nycklarna till sin nya ägare och därför gjorde vi ett sista ryck nu i söndags med att flytta över de sista delarna som fanns kvar. Det var mycket skräp som stod kvar så jag har nu använt dessa dagar denna vecka till att rensa ut det som kan rensas bort. Så skönt nu när det är gjort och allting är inpackat i nya förrådet av det som ska vara kvar!

Vi har också påbörjat inredningen här hemma. Vi har köpt på oss både mattor, blommor och hyllor. Det som saknas nu är framförallt tavlor, men också en köksö som vi planerar att bygga upp i köket. Vi har inte heller hunnit fixa ”kontorsrummet”, som nog får vänta ett litet tag tills vi vet hur vi vill ha det. Jag skulle vilja göra ett litet kontor av det då både jag och Kevin arbetar en hel del hemifrån. Men just nu står en soffa där från förra lägenheten som vi inte riktigt vet vad vi ska göra av, så det projektet får nog vänta lite till!

Imorgon tänkte jag ge mig på att fixa de sista gardinstängerna som vi behöver till köket! Jag älskar verkligen att inreda. Tycker det är så kul, bara man känner att man har tiden. Så ser fram emot att få fortsätta boa in oss här under de kommande mörka höst och vintern månaderna! <3

Har ni några tips på härliga butiker med inredning så får ni mer än gärna tipsa mig!

Kram!

Processed with VSCO with a5 preset

Drömfångare som vi köpt i Spanien, målade den för att få lite färg till lillans rum ??

502D3ECB-0CB6-4E4A-ADB7-E317ACF9EE31

Jag äääälskar blommor. Kärlek ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.