Lina Spansk

Hello vecka 26

 • Första uppdateringen sen jag åkte iväg till Spanien för semester. Tiden har verkligen sprungit iväg och jag har njutit av varje sekund här nere i värmen av att bara vila och inte ha några som helst måsten att ta tag i.
 • Imorse öppnade jag en av mina graviditetsappar som jag så slaviskt följde i början av graviditeten, men nu nästintill glömt bort. Vecka 26 stod det, och jag inser hur snabbt dessa senaste veckor har gått! Sommarvärmen i Stockholm och Alicante har verkligen gjort sitt och tiden går alltid så fort under sommarmånaderna!
 • Min andra trimester har verkligen flutit på så bra. Med ett litet undantag på ca 10 dagar av ont i ländryggen efter alldeles för mycket högmod på gymmet en svettig bendag. Men det lärde jag mig av. Inga fler försök till att sätta personbästa i vikt, även om dagsformen känns fantastisk! ???Det är märkligt det där med gravidhormoner, vissa dagar plockar dom ner dig, andra dagar lyfter dom dig till nya höjder. Vilket ibland kan resultera i att man tror man är superwoman som klarar ALLT och lite till!

  Efter lite ”rehab” och lättare träning under dessa 10 dagar har ryggontet äntligen släppt taget och jag är åter i balans. ??

  Mina magmuskler nu separerats ca 2-3 cm och jag kan verkligen känna delningen och hur den påverkar styrkan i bålen. Vilket gör det ännu viktigare att vara försiktig med tung belastning.

  Jag har lagt upp en plan för hur min träning kommer se ut resterande, förhoppningsvis inte mer än, 14 veckor av graviditeten. Känner mig taggad på det nya schemat för tredje och sista trimestern. Magen växer och min vikt håller jämn kurva uppåt. Enligt appen är mini nu 32 cm lång och väger i slutet på denna vecka strax under 1 kg. Hon håller mig medveten om hennes existens genom sparkar och rörelse varje dag. Speciellt när jag är stilla, såsom när jag lägger mig för att vila eller ska sova. Då gillar hon extra mycket att visa att hon minsann är där ? Det syns nu också väldigt tydligt utanpå magen när hon sparkar och knuffas och Kevin har även fått sig några High fives genom huden! Mäktigt!Just nu är vi inne i en fas då vi diskuterar mycket namn! Det är så svårt! Googlar på namnlistor och försöker hitta inspiration. Men tror att vi kanske börjar landa, halvt iallafall, det hinner säkerligen ändras några gånger till. Men vi har iallafall en lista på 3-5 namn som vi faktiskt är eniga om (kors i taket!) För bara några veckor sen insåg vi våra olika tycken kring tjejnamn! Var lättare när vi trodde mini var en kille, haha. Där var vi mer eniga. En sak är säker. Det blir ett lite mer internationell namn som funkar att uttala på de flesta språk! ? Har ni tips på fina flicknamn så skriiiiiv! ???

  Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

  Kommentarer

  Lämna ett svar

  Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.