Lina Spansk

Kille eller tjej?

Alltså, jag vill bara börja med att säga tack!

Tack för att jag har så otroligt fina läsare och följare på Instagram. De senaste veckorna har jag verkligen fått så många fina meddelanden och gratulationer för att vi väntar tillskott i familjen. Wow, läst varje mening och tagit till mig av varje fint ord. Svävar lite på moln!

Den här veckan är det dags för det stora ultaljudet och vi är så pirriga, glada och nervösa inför denna dag! Många har frågat oss om vi kommer ta reda på om det är en kille eller tjej, och ja, vi vill veta! Dels för att vi är alldeles utom oss av nyfikenhet, men också av praktiska skäl såsom diskussioner kring namn och planering inför bebis ankomst. Vad tror ni att det är? ?

Det känns märkligt när man tänker efter och kommer på att vi nu är halvvägs. Tiden går så otroligt fort, men ändå så långsamt?! Kan ni relatera till det?
Det känns som att jag gått runt och vetat att jag är gravid i en eeeeeevighet, men ändå känns det konstigt att det ”bara” är 20 veckor kvar tills bebis är här! Herregud, vi alla vet att sommaren alltid springer iväg!

Det är risk för mycket bebis skrivande här ett tag fram över, men jag lovar att jag kommer fortsätta blogga om både träning och kost. Precis som innan. Träningen är fortfarande lika viktig för mig som innan jag blev gravid, och jag känner mig just nu väldigt motiverad till att hålla träningen igång.

Senaste veckorna har motivationen varit så hög att jag trott att jag kan köra dubbla pass, min energi har verkligen varit på topp under dagarna, men så fort det blir eftermiddag så avtar energin lika snabbt. Jag har kommit på att den bästa tiden för mig att träna är inte längre på kvällarna, det är på morgonen eller under lunchen. Då har jag som mest energi!

Igår satt jag och kollade tillbaka på gamla bilder och fick en ny motivationsboost av att se bilder från 2 år tillbaka i tiden. Jag var då, enligt mig, i min bästa form hittills. Men just då, kände jag mig inte lika intresserad av att bygga muskler längre, istället fokuserade jag på att försöka ”smalna av” mina muskler och plocka bort muskelmassa på överkroppen. Sagt och gjort, två år senare står jag här nu och har knappt tränat armar och axlar, med betydligt mycket mindre muskelmassa. Det går tjejer, om man vill, att gå tillbaka åt andra hållet också. Det trodde jag inte för ett par år sen.

Men nu när jag tittar tillbaka så vill jag BARA tillbaka dit, jag vill ha dom där runda axlarna igen, hur kunde jag tycka annat?!??? Haha, såhär är det alltid med träning. Lite det som är självaste charmen också, man blir aldrig nöjd. Man hittar hela tiden på nya saker som man vill förbättra med sin fysik.

Så där har ni det, svart på vitt, mitt sommarmål. Bygga axlar. Vilka är på?!

För er som inte har axlar som mål, vad är dina sommarmål med träningen? Jag brinner för att hjälpa med träningen och tar just nu emot fler online kunder. Hör av dig om du vill ha min hjälp i sommar med dina mål!

Kram!?

Bild tagen för ganska exakt två år sen, då axlarna var betydligt mycket mer definierade jämfört med idag! ???
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.