Lina Spansk

A weekend to remember.

Denna helg har varit lite speciellt. Jag och Kevin håller på att sälja vår lägenhet och ni som varit där vet hur mycket tid och arbete det kräver. Vi har under de senaste veckorna arbetat hårt hemma för att göra klart allting i lägenheten. Vi har under det senaste året renoverat stora delar av lägenheten, så när de stora bitarna med renoveringen föll på plats så blev vi lite för lata för att fixa små detaljerna. Det har rört sig om ett par lister, lite hängare och annat smått och gott som inte kommit tillbaka på plats. Men nu när det blev tal om försäljning har vi lagt ner varje ledig tid till att slutföra renoveringen, och klart blev det. Äntligen. Så i fredags började vi storstäda inför visningen som var idag och sa till varandra att ”skulle det inte vara skönt att bara checka in på hotell när det här är klart..” och så blev det. Helt underbar. Vi lämnade lägenheten skinande ren på lördagen och lämnade nycklarna till vår mäklare, sen checkade vi in på ett hotell här i stan. Här ligger vi nu och njuter av vår andra natt här. Vi har vår andra visning av lägenheten imorgon och håller oss därför borta i två nätter. Det kan vara det bästa vi gjort.

Helgen har verkligen varit en helg att minnas. En helg där vi båda varit lediga och haft tid att bara vara tillsammans. Det har varit så skönt att bara släppa allt som har med lägenheten att göra och bara göra det man känner för för dagen. För att inte glömma det bästa, hotellfrukost!

På lördagsförmiddagen städade vi för full rulle, men vid 14 tiden så var vi äntligen klara. Då mötte vi upp våra vänner nere vid vattnet i Hornsbergsstrand för en lunch och lite solning i det härliga vädret. På kvällen så checkade vi in på hotellet vid Hötorget och tog en lång promenad inne i stan och ut på djurgården. Vi kikade förbi inne på Josefinas som levererade white party! Fullt ös och vi hann med en del kramar med nära vänner innan vi promenerade vidare längst med strandvägen. Vi satt oss och tog ett glas vin (jag en cola 🙂 ) precis vid hamnen och bara myste. Kvällen avslutade vi med bio, det bästa var att vi hade mer eller mindre krypavstånd hem efteråt, då både jag och Kevin har en tendens att slumra till under bion 😉

Imorse vaknade vi till mors dag och jag fick min första morsdags puss när jag vaknade, och hotellfrukost på det, kunde inte bli en bättre start! Efter det tog vi oss till gymmet mätta och laddade. Vi fick till ett bra pass innan det var dags för att springa på lägenhetsvisningar. Vi hann med tre stycken idag och en är absolut intressant. Allt beroende på hur det går med vår egna försäljning.

Efter det har vi bara myst runt inne i stan, promenerat massa och bara umgåtts! Hur mysigt som helst. Kommer somna gott inatt! Måndag startar vi med tidig hotellfrukost innan vi kickar igång veckan på jobbet. Har så mycket ny energi efter den här helgen. Så tacksam att vi tog denna ”paus”, man behöver det ibland.

Ha en bra vecka, jag har lovat att uppdatera lite kring hur min träning ser ut just nu. Så mer om det kommer i veckan!

Natti natti.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.