Lina Spansk

MUMBA I STOCKHOLM

Veckans julklappstips!

Förra veckan fick jag en inbjudan från Cecilia på Mumba i Stockholm att komma på deras ”Sprinkle and Sparkle party”. Jag hoppade nästan högt av lycka när jag läste mailet att jag var inbjuden till en kväll i deras showroom!

Jag minns inte riktigt när jag började följa Mumbaistockholm på Instagram, men tror det var för cirka 6 månader sen jag fann denna fantastiska sida! Sen dess har jag följt hennes stories och inlägg slaviskt!  Jag är relativt svårcharmad när det kommer till just smycken men hennes smycken föll jag för pladaskt! Jag älskar hennes ringar, dom är helt fantastiska. Hon gör även armband, örhängen, skor och även lite kläder.

Jag har sett fram emot att få träffa henne då det nästan känns som att jag känner henne lite genom hennes Instagram, och ikväll fick jag äntligen chansen att göra det. Super härlig tjej och man kan inte annat än att bli inspirerad om hennes berättelse hur hon sa upp sig från sitt jobb för att få göra det hon brinner för, att designa smycken. Idag är detta hennes heltidssyssla och stora passion, så häftigt att lyssna på människor som vågat följa sin dröm!

De hade gjort det så mysigt i det lilla showroomet. Bubbel, massa bakverk från konditoritorn Sara Assum Hultberg och sen alla fina smycken som låg utspridda överallt. Jag hann nog testa ungefär allt och önskelistan inför julen är skriven! Dear Santa…. 😉

Ni hittar Mumba på Instagram samt på hemsidan här

Tack Cecilia för inbjudan! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.