Lina Spansk

PROVAR NÅGONTING NYTT – SHAMANIC YOGA

(Set från Stronger.se)

Sent i torsdags natt landade vi äntligen i Barcelona, flyget var tyvärr försenat, så vi var väldigt trötta när vi väl kom fram till våra vänner Martin och Matilda runt 01.00 på natten.

Barcelona levererar strålande sol och runt 18 graders värme på dagarna, perfekt väder för att bara strosa runt och njuta av alla mysiga gator och kvarter!
Först dagen spenderade vi med att bara gå runt och njuta av solskenet. Vi gick gata upp och gata ner, stannade för att äta på olika ställen och hann även med lite shopping. Dom har så mysiga små butiker häromkring, alla med sina små speciella nischer.

På eftermiddagarna har vi tagit oss till gymmet, igår körde vi rygg tillsammans. Idag hade vi olika agendor och körde på var sitt håll 🙂 Även när vi är på semester ser vi alltid till att få till träningen på ett eller annat vis. Älskar att träna när man är på semester, för man har ingen tid att passa! Man kör till man känner sig färdig och sen kan man njuta lite extra av semestern.

Vi testade även någonting helt nytt denna morgon, Shamanic Yoga. Jag, Kevin, Martin och Matilda hade en privat lektion tillsammans med en yoga lärare. Både Kevin, Martin och Matilda är vana yogautövare, men för mig är detta en ny värld att utforska. Timmarna där tillsammans handlade mycket om stretching och andningsmeditation. Någonting som jag verkligen behöver. Man släpper på så otroligt mycket spänningar i kroppen och får verkligen tid för att se till sig själv. Jag kände mig en aning mosig när vi var färdiga, men det var verkligen är häftig upplevelse. Jag är van att allt går i ett, så tillfällen som dessa är verkligen uppskattade. Hoppas att jag kan lyckas få in timmar som dessa i min annars fullspäckade vardag.

Efter yogan besökte vi vårat favorit ställe, Flax and Kale, någonting som jag sett fram emot i flera dagar. Som jag skrev tidigare har de enligt mig den bästa brunchen! Vi visste redan sen innan vad vi skulle beställa, våra favoriter. Asai bowl, Kokosyoghurt med bär, Avokadotoast och Paleobrödet! Det var lika magiskt gott även denna gång, detta ställe gör en aldrig besviken. Missa inte att besöka denna restaurang om du besöker Barcelona!

Ikväll ska vi ut och uppleva Barcelonas nattliv. Vi är i princip aldrig ute och klubbar, men när man är här så är det ett måste! 🙂 Ska bli kul att få byta ut sneakers mot klackar för en kväll och ut och dansa till Barcelonas grymma DJ:s.

Ha en fin lördagskväll! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.