Lina Spansk

Dags att inreda hemmakontor

ÄNTLIGEN har vi tagit tag i och rensa ur rummet som vi så långa använt till förvaring här hemma.

När vi köpte denna lägenhet var det rummet tänkt som kontor, men i och med att det dröjde innan vi fick förrådet så har detta rum varit helt överbelamrat av skrot och bråte!

För en månad sen fick vi förrådet men inget av oss har haft tid till att rensa upp där inne förens nu (ok, det kan bero på att vi bävar inför det också som det dröjt!). Men nu är det alltså klart för att börja inredas! Det ska bli så kul och jag är så peppad på att äntligen ha en dörr att stänga om mig när jag arbetar hemifrån.

Just nu är mitt skrivbord i vardagsrummet och det gör inte bara att man aldrig sitter ostört, utan det gör också att det är svårt att koppla bort jobbet när jag är ledig. För jag ser alltid datorn stå där och ropa på mig! ? Så detta kommer bli bra på många sätt!

Ni som kör hemmakontor? Vad får jag inte missa? Några smarta lösningar? ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.