Lina Spansk

Ta en drink till passet!

I annonssamarbete med Pureness.

Nu är äntligen sommaren här! Vilken härlig värmebölja som slagit till över vårat avlång land. Nu får vi bara hoppas att det får hålla i sig kring midsommar!

När det blir varmt ute vill man ingenting annat än att vara ute och njuta av värmen och det tycker jag att man ska göra! Däremot innebär det ofta att man skippar träningen och istället hamnar i solstolen lite föööör ofta 😉

All rätt till att slappa lite extra, men se till att träningen inte uteblir helt bara för att solen tittar fram. Se istället till att planera in träningen exempelvis tidig morgon, så du har den avbockad och kan njuta fullt ut av dagen och solstolen så fort tillfälle ges.

Glöm inte att ladda kroppen med mycket vätska under dessa dagar. Startar du dagen med ett svettig pass för att sedan gå ut i solen och njuta så behöver kroppen mycket vätska för att må bra och här har jag ett super tips!

Vi alla vet att det är bra att dricka vatten, men det kan ibland kännas lite tråkigt. Blanda ut ditt vatten med elektrolyter, de smakar inte bara gott, de gör också gott. Elektrolytpulvret hjälper kroppen att återställa vätskebalansen och ersätta dom elektrolyterna man svettats ut. Med enkla ord förklarat så hjälper det till att skapa en bra balans mellan viktiga salter, mineraler och vätska i kroppen för att vi ska må bra hela dagen!

Tillsätt elektrolyter i ditt vatten när du tränar, när du solar eller tillfällen då du svettas mer än vanligt.

Pureness elektrolytpulver kommer i smakerna citron/lime, ananas och skogsbär. En blandning mellan sött och salt. En välkommen sommardrink! <3

Ni hittar dom på www.pureness.se där ni kan använda min rabattkod ”Lina” för 20% på hela sortimentet.

Njut av sommaren och härliga svettiga pass mina vänner!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.