Lina Spansk

Nu behöver vi inte sitta på golvet längre.

Äntligen har vårat nya matbord och stolar kommit. Sedan en månad tillbaka har vi ätit middagarna från soffan. Nowa stackarn har suttit mitt i rummet med sin bricka som hör till matstolen. Allt på grund utav hennes föräldrars oförmåga att ta ett gemensamt beslut kring valet av köksmöbler, haha.

För lite drygt 1 år sedan besökte vi möbelmässan ute i Älvsjö. Vi klev då in i Rowicos monter och blev helt förälskade. Detta familjeföretag designar och tillverkar möbler som är to-die-for. Hos mig träffar dom mitt i prick! Skulle vilja ha typ allt!

Sedan dess har jag gått och suktat efter nya köksmöbler och nu när vi genomförde flytten här i januari så såg jag min chans! Jag sålde av vårat fina stora mörka ekbord tillsammans med fotöljstolarna i svart fuskläder. Den här gången ville jag ha in vitt och ljust.

Bordet som vi köpt heter Fred och det har vi vetat länge att det är just detta som vi vill ha. Men stolarna har varit en fråga där vi båda velat fram och tillbaka på vilken stil vi ville köra på. Men så dök dessa upp. Rowicos nyhet i deras Sierra stolserie. En grå klädd stol i ribbat tyg. Det var ju precis i linje med vad vi letade efter. Äntligen var stolsjakten slut.

Jag är så nöjd med att vi körde på ljusa toner vid middagsbordet denna gång. Det känns verkligen som ett stort lyft!

Lampan fick vi hem igår och den satte pricken över i:et. Lampan heter Bali (passande nog!) och kommer från Ellos. Vi ska nog få till vår lilla hemma-bali-oas en vacker dag. Kvar att jobba på är tavlorna. Väl medveten om att dessa inte gör sig riktigt idag. Det är ett ihopplock av det som följde med i flytten just nu 🙂 To be continued…

 

Fred matbord – Rowico
Sierra stolar – Rowico
Lampa Bali – Ellos
Soffa – PoshLiving

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.