Lina Spansk

Nu kan jag äntligen berätta!

Inlägg i samarbete med www.pureness.se

Nu är dagen här, dagen då Pureness lanseras i Sverige. Som jag längtat att få berätta om detta varumärke som jag arbetat så hårt tillsammans med de senaste månaderna inför lanseringen. Ni som följer mig på Instagram har sett att jag smugit med denna lansering ett tag. MEN NU ÄR DEN HÄR!

För att ni ska få lite koll så vill jag berätta lite av deras historia.

Pureness startades i Finland under namnet Puhdistamo som en liten webbshop för alla superfoodnördar (som mig själv!). Idag räknas dom till en av de största aktörerna inom hälsokost i Finland och finns mer eller mindre i varje livsmedelsbutik.

Ett av deras värdeord och som jag fastnade för när jag introducerades för varumärket är ”Endast det bästa” .
För en nörd som mig väcker detta direkt intresse. Pureness råvaror är noga utvalda, av hög kvalitet och biotillgänglighet. Alla ingredienserna testas noggrant i laboratorium för att säkerställa att de är fria från tungmetaller, föroreningar och bekämpningsmedel. På så sätt kan man alltid lita på att det man får är bra och rena produkter av högsta kvalitét. Nu ska dom alltså äntligen lansera en serie produkter här i Sverige och då under namnet Pureness.

Sortimentet är ett urval av produkter som gör att du ska kunna vakna på morgonen och känna dig utvilad. Kunna ge allt när du tränar. Ha en hy med lyster. Ögon som är pigga. Orka vara nyfiken. Dag som kväll. Med andra ord finns det finns någonting för alla.

Här är MINA FAVORITER som ni MÅSTE testa!

Kollagen pulver

Är till för dig som vill tillsätta kollagen på ett naturlig sätt i din kost. Min favorit just nu är den sista i denna serie som heter Keto Kollagen + MCT olja. Både Kollagen och MCT olja har många fördelar, för att nämna några:

4 fördelar med kollagen:

  1. Fastare och friskare hud
  2. Minskad värk och stelhet i leder
  3. Förbättrar ämnesomsättning och muskeltillväxt
  4. Starkare naglar, hår och tänder

4 fördelar med MCT olja:

  1. Främjar viktnedgång
  2. Omedelbart tillgänglig form av energi
  3. Hjälper kroppen att förbränna dina fettdepåer
  4. Kan ge jämnare blodsockernivåer, vilket kan hjälpa exempelvis diabetiker.

En matsked räcker och denna rör jag ned i kaffet på morgonen. Kaffet smakar precis som vanligt men pulvret ger kaffet en krämigare konsistens. Helt underbar!

 

Elektrolytpulver

Balanserar vätskebalansen i kroppen. Perfekt innan och efter träning. Innehåller alla dom viktigaste elektrolyter som kroppen behöver för att må bra. Kommer i smakerna skogsbär, citron & lime och ananas och jag kan omöjligt välja vilken jag tycker är godast. Älskar dom allihop! Så fräscha!

Magnesium & Zink

Bra för alla men särskilt för dig som tränar hårt. Magnesium och zink hjälper dina muskler att återhämta sig snabbare och främjar muskeltillväxten. Dessa är också två mineraler som bidrar till bättre sömn.

   

 

Jag skulle vilja lyfta så många fler produkter såsom kokosolja, kaprylolja och B-, C- och D-vitamin. Men jag lämnar lite till er att utforska på deras hemsida.

På hemsidan hittar ni härliga recept där man kan finna massor av inspiration för hur man kan använda deras produkter i vardagen.

Med koden ”Lina” får du just nu en lanseringsrabatt på 20% på alla deras produkter. Fyll på hyllorna tjejer, detta är bra grejer! <3 Om ni undrar över något kan ni alltid skriva till mig så kan jag guida er i valet av produkter.
www.pureness.se

Kram och hoppas ni är lika taggade som jag är på detta! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.