Header Image

Lina Spansk

Vem är jag? Jag är en nybliven mamma som tillsammans med min dotter Nowa och sambo Kevin bor och arbetar med träning i den hårdtrafikerade staden Stockholm. Här på bloggen kommer ni får läsa om allt från blöjbyten till tekniker för benböj på gymmet. Ni kommer också få ta del av en hel del recept då jag har ett stort intresse för mat och bak! Även om ni ser mig skrikandes på gymmet eller i gruppträningssalen ibland så ska ni veta att jag en riktig mjukis på insidan, det kommer ni märka här. Hoppas ni följer med mig och hittar någonting ni gillar <3 [email protected]

Choklad & Jordnötssmör bollar till påsk

Publicerad,

Glad påsk! 🙂

Hoppas att ni njuter av lite ledighet där hemma.
Du kanske har kommit till den punkten nu att du börjar känna att det räcker med plockgodiset för ett tag och känner dig suget på någonting gott, men som är fritt från det vita sockret. Då har jag ett bra tips. Här kommer ett recept på SUPERGODA raw bollar att baka nu under påskhelgen. Bjud familjen på någonting annorlunda i år! 🙂 Jag är säker på att dom kommer gilla det.

RAW BOLLAR – Choklad & Jordnötter

100 g cashewnötter
10 st urkärnade färska dadlar
3 msk kakao
1 msk kokosolja
1 msk jordnötssmör
1 nypa salt
1 nypa vaniljpulver

Topping:
100 g sockerfri mörk choklad (70%)
krossade hasselnötter

Gör såhär:
1. Mixa alla dessa ingredienser i en matmixer tills det blir en kladdig massa, det får gärna sätta sig lite utefter kanterna, då vet du att den är klar.
2. Rulla bollar i valfri storlek och lägg på en tallrik.
3. Smält den sockerfria chokladen över ett vattenbad och rulla bollarna först i den smälta chokladen, sedan direkt i krossade hasselnötter (eller dom nötter du gillar bäst!)
4. Lägg upp på tallrik och stoppa i kylen i ca 40 min innan servering.

SUPERGODA! ENJOY <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *