Lina Spansk

Vi flyr från stan ett tag

Hej på er,

Just nu i skrivande stund sitter jag och Kevin och kollar på tv, i ett hus på Ingarö.
Min pappa köpte sig ett sommarhus här ute och vi har lånat det denna vecka. Vi passar på att fly från stan ett tag nu när allting annat står stilla.

Nowa är fortfarande lite rosslig, så vi fortsätter att hålla henne hemma denna vecka. Har ni era barn hemma från förskolan?

Just nu känns det som att vi satt oss själva i karantän. Även om det inte riktigt är så. Jag tar inte längre några PT timmar på gymmet och Barrys har tillfälligt stängt.
Jag fortsätter att arbeta med min online coachning, men det kan jag lika gärna göra härifrån som inne i stan.

Glad och tacksam över att ha ett arbete som jag kan ta med mig överallt i sådana här situationer.

Anledningen till att vi just nu är lite extra försiktiga med att vistas på gymmet är för att vi har några i familjen som tillhör riskgrupperna för Corona, och det skrämmer mig lite. Så just nu tar vi det säkra före det osäkra.

Men det känns som att detta kan bli en långvarig process.. men steg för steg så hoppas jag att vi tar oss igenom detta snabbast möjligt och att så få som möjligt drabbas. Känner ni oro för Corona? Eller lever ni på som vanligt?

Kram
L

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Didi

    Vad fint och mysigt det ser ut.
    Härligt att kunna sitta där i lugn och ro, harmoniskt.
    Ja lite oro känner jag men mest gällande mina föräldrar, inte mig själv. Det klart att det vore trist att bli sjuk, inte vill man ligga i 2 veckor med svår andning eller i värsta fall lunginflammation men jag lär ju överleva. Men mina föräldrar vet jag inte… jag är livrädd att de ska dö. Vill inte förlora de än, är inte redo för det. Usch.

    Kram och ta hand om er