Lina Spansk

Har jag lagt ner bloggen?

Hej på er,

Ni är flera som skrivit till mig och undrat om jag har lagt ned bloggen, och nej det har jag inte. Men jag behövde en liten paus 🙂 <3

De första månaderna detta år har varit hektiska. Vi har sålt lägenheten, köpt lägenhet, flyttat, varit på semester, skolat in Nowa och jag har lämnat mammaledigheten bakom mig och gått tillbaka till jobbet. Så därav min lilla ”bloggpaus”. Tack för att ni är så förstående till detta. Ibland räcker helt enkelt inte tid och ork till, och jag har behövt all tid till att landa i nya rutiner.

Men nu är vi tillbaka på banan känner jag, och det finns nu utrymme för bloggandet igen. Jag skulle så gärna vilja veta vad du vill läsa mer om här. Tidigare har jag bloggat mest om hemmet och recept (raw recept). Finns det någonting annat som ni vill att jag fokuserar på?

Många har önskat mer träning, och jag lovar att jag ska bli bättre på det! Under våren ska jag fokusera på att ge er fler tips på både styrketräning och mammaträning 🙂 STAY TUNED.

Jag uppskattar verkligen er support <3

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.