Lina Spansk

Vinn en torktumlare från LG!

I annonssamarbete med LG.

För ett par veckor sedan skrev jag ett blogginlägg kring våra tvättrutiner hemma och hur våra nya maskiner från LG hjälpt oss att effektivisera tiden vi lägger ned på tvätt och tork. Ni som missat detta, kan läsa om det här.

Jag kan med handen på hjärtat säga att dessa nya maskiner förändrat min syn på tvätt! Visst, jag hoppar inte högt när jag vet att jag ska tvätta (roligare saker finns ju!). Men jag lever fortfarande kvar i jämförelsen med våra tidigare maskiner och tycker därför att tvätten är kul just nu, för allting går sååå smidigt!

Det som gör denna torktumlare så bra är att den har både energi- och tidsbesparande program, du väljer själv vad du prioriterar mest. Torktumlaren väger och känner av hur fuktiga kläderna är som ligger i trumman, och beräknar därefter torktiden. Detta gör att maskinen inte står och går i onödan, vilket är bra för kläderna men framförallt blir allting klart så mycket snabbare!

Beroende på hur din vardagssituation ser ut, så väljer du energi- eller det tidsbesparande programmet. Med deras nya Eco Hybrid funktion sparar du 15% i energi- och upp till 18% i tidsbesparing.

LG var hemma hos oss för att få reda på hur jag upplevde produkterna och här ser ni videon från det! Välkomna hem till oss 😉

https://www.youtube.com/watch?v=4IROUSWiGmQ

Nu har ni också chansen..
Vill du VINNA en LG Dual Inverter Heat Pump?
Tävlingsreglerna är enkla och du finner all information på deras Facebook sida – HÄR!
Tävlingen avslutas den 18e december och vinnaren presenteras den 20e december.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Lina Spansk

      Hej, vad fin du är som frågar 🙂 Nej, men den har varit på paus ett tag. Har inte funnit tiden.
      Men från och med nu kommer du se mer frekventa uppdateringar även här! 🙂 KRAM