Lina Spansk

Nätterna jag vill glömma!

Slutet på förra veckan vart verkligen inte som vi tänkt oss!

Det hela började för Nowa natten mellan torsdag och fredag då jag vaknade av att Nowa började gny från sitt sovrum. Det kändes att det var någonting annorlunda denna natten, så jag tog in henne till oss och la henne mellan oss. En timme senare så hörde jag hur hon började hulka. Jag hann precis få upp henne innan hon började spy över hela mig. Stackars hjärtat! Magsjuk för första gången i livet.

Natten fortsätta i samma mönster. Hon somnade om mellan oss en timme, men vaknade sedan och spydde igen! Efter 4 timmar så slocknade hon och spy-attacken var äntligen över! Så hemskt att se henne så ynklig.

Efter det tog vi igen natten som varit och sov fram till 11 tiden, jag fick avboka alla mina pt-klienter och stanna hemma.

På lördag morgon gick jag och jobbade i två timmar och märkte inte av någonting. Nowa kändes också piggare så vi började fundera på om det var någon hon hade fått i sig. Kanske var det inte magsjuka. Ingen av oss andra hade ju blivit sjuka…

Men sen, lördag kväll, så startade det även för mig. FY! Det började med att jag kunde hur hela kroppen stängde ner, jag fick ont i musklerna, magen, började frysa och blev extremt yr (så märklig känsla)! 3 timmar senare hängde jag över toalettstolen. Ni som känner mig vet att min värsta mardröm är att spy, det finns inget värre enligt mig, men som tur var blev det bara en omgång så jag kunde gå och lägga mig och tokdecka med ett par alvedon i kroppen.

Jag sa till Kevin att det är nog bäst om jag sover i gästrummet, så jag inte skulle störa honom om jag var tvungen att upp och springa under natten, så det gjorde jag. Men sen slutade det ändå med att Kevin väckte mig istället, klockan 04 på söndagsmorgonen. Då var det hans tur…

Som tur var verkar det ha varit ett snabbt magsjuke-virus som vi åkte på. För vi båda kände oss pigga och på benen igen bara efter 24 h! Peppar peppar. Vi håller oss just nu i karantän för att inte smitta!

När jag tänker tillbaka på vart Nowa skulle ha fått detta ifrån så känns det rätt så självklart. Vi var på ett intro-möte på förskolan som Nowa ska börja på i onsdags em. Hon var då med oss och hon lekte då såklart runt med alla leksaker där och satt och tuggade på varenda bil! Haha.

Bra start – jag börjar ana vad vi har att vänta oss i jan/feb när hon börjar….. *pust*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.