Lina Spansk

3 saker som förenklar mitt liv

Jag känner ofta att veckorna springer förbi mig, förstår ni vad jag menar? Helt plötsligt är veckan över och allting har gått i 110 km/h. Anledningen till att man känner så tror jag är för att man alltid har så mycket saker att göra, ”ekorrhjulet” bara spinnar på och man hinner inte stanna upp och reflektera!

Så jag har nu listat 3 saker som förenklar min vardag!

  1. Hemstädning från Freska
    Varannan vecka har vi städhjälp hemma hos oss. Jag är så tacksam för den urgulliga tjej som då kommer hit för att hjälpa oss att hinna med grovstädningen och bädda om alla sängar. Hon är guld värd och vi blir alltid lika nöjda!
  2. Stavdammsugare 
    För ett par veckor sen köpte vi en stavdammsugare. Livet med småbarn är ett liv med evigt dammsugande (ni som vet ni vet). Jag kan inte fatta att jag under ett års tid dragit ut vår stora klumpiga dammsugare, pluggat in den och dammsugit här hemma, typ 2 ggr om dagen! (i köket alltså!). Jag är så nöjd med vår nya dammsugare och allting går numera så smidigt med Nowas matrester över hela golvet! 🙂
  3. Airpods
    För ett år sen så ärvde jag ett par airpods från Kevin då han för ett litet tag trodde att han tappat bort sina, gick och köpte nya, och hittade sen dom gamla.. (classic!) Jag tyckte då att dom såg ut som tamponger i öronen och vägrade till en början att ha dom! (haha!) Men nu förstår jag inte hur jag kunde leva utan dom!! Dessa underlättar enormt i min vardag. Dels för att jag aldrig har två händer fria längre, men också genom att slippa allt detta trassel med sladdar!

Ni som saknar något av ovanstående saker. Önska er i julklapp eller gör en investering! Det är värt varenda krona, om ni frågar mig!

Till er som inte testat hemstäd på abonnemang ännu så får jag just nu dela ut 20% rabatt på första städningen hemma hos er! Så våga testa. Vi har använt oss av Freska sedan lång tid tillbaka då dom känns både prisvärda och extremt proffsiga. Om ni bor som oss på 80-100kvm kostar det endast 576 kr med rabattkoden ”LSPANSK20”, så helt klart värt att prova! Jag är säker på att ni kommer bli lika nöjda som oss. Klicka HÄR för att se vad det skulle kosta hemma hos er!

Vad sitter ni på för hemligheter? Vad har ni för saker i ert liv som gör er vardag enklare? Kanske kan ni även tipsa mig! 🙂 Vore så kul!

Kram!

Vårt hem en städad dag! Såhär ser det ut ungefäääär i 3 min efter att vi kommit in innanför dörren! Men fint är det att avnjuta en kort sekund innan kaoset infaller sig igen! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.