Lina Spansk

VI FLYTTAR!

Åh om ni bara visste hur lättad jag känner mig just nu!

Som ni vet så sålde vi vår lägenhet här för ca 1,5 månad sen och har sedan dess nästintill frenetiskt letat efter en ny lägenhet! Men de senaste veckorna har utbudet börjat sina och det kommer ut färre lägenheter än innan.

Vi pratade med vår mäklare som sa att hon upplevde det som att marknaden svalnat lite och att hon inte trodde det skulle komma igång igen förens efter nyår. Detta gjorde oss lite skakis. För den 17 januari står vi utan hem. Då ska de som köpt vår lägenhet flytta in och vi har inte riktigt haft någon plan B.

Men så förra veckan så dök den upp – en lägenhet som vi ville ha!

Efter lite om och men fick vi till en förhandsvisning, så i fredags eftermiddag var vi där och kollade och kände direkt att denna var helt perfekt för oss. Högt läge utan någon större insyn, med solljus in i lägenheten hela dagen och en super mysig balkong i precis rätt läge! Så vi gav ett bud och säljaren tog det. SÅ NU ÄR DEN VÅR!

Vi är så glada och lättade att slippa leta efter ett tillfälligt boende! Nu får vi tillgång till den nya lägenheten den 14 januari och kan då i lugn och ro flytta alla våra saker och hinna flyttstäda innan vi lämnar nycklarna till denna lägenhet.

Nu längtar vi bara till januari. Vi kommer inte göra super mycket i början i lägenheten. Men ni som känner mig vet att jag älskar att göra om och hitta på småprojekt hemma. Så lite småprojekt kommer det att bli – men närmare våren!

Här får ni se lite bilder från nya lägenheten – det som vi värderat mest denna gång är att det för det första är en fyra. Vi behöver ett extra rum just nu för kontor och där man kan stänga till. Men det allra viktigaste var nog just solljuset. Vi vill ha en ljus och energifylld lägenhet! Vad värderar ni mest med ert boende?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.