Lina Spansk

Egentid mitt i natten

God kväll (natt? klockan är 23.24),

Nowa sover och jag sitter fortfarande framför datorn och programmerar kost- och träningsupplägg. Nu när Kevin är bortrest så passar jag på att sitta och arbeta av! Skön känsla samtidigt som det känns otroligt tomt här hemma.

Jag och Nowa skulle haft sällskap av min mamma under dessa 8 dagar som Kevin är i LA. Men tyvärr så blev hon sjuk så nu blev vi ensamma istället.

Men på ett sätt kan det ibland vara lite skönt att bara vara helt ensam i några timmar. Det är så sällan man är det nu förtiden så när jag tänker efter kan jag verkligen uppskatta det.

När Nowa somnat så tog jag en långdusch och satte mig sedan vid köksbordet för att äta en omelett och slå upp datorn.

Mitt jobb är min stora hobby så jag älskar när jag inte har någon stress och bara kan sitta ned och arbeta i lugn och ro till min musik i bakgrunden. Bredvid mig måste jag ha en stor vattenflaska med någonting att dricka och alltid tända ljus, haha. Speciellt nu när det är riktigt höstmörker ute!

Vad gör ni när ni har en stund för er själva?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.