Lina Spansk

Varför flyttar vi?

Flyttar ni igen?!

I september förra året flyttade vi in i vår 3:a här i Hornsbergsstrand i samband med att vi skulle bli tre i familjen. Men nu rör vi på oss igen!

När vi köpte lägenheten så hade vi lite tidspress då vi snart skulle få Nowa, så vi köpte denna lägenhet med vetskapen om att vi troligtvis skulle behöva flytta snart igen.

Nu har ett år gått och vi har hunnit fixa lite i lägenheten. Vi har trivts bra men känner att det nu är dags att ta tag i letandet efter det vi egentligen söker efter.

Nu letar vi i samma område men efter en större 3:a eller 4:a med möjlighet till att ha ett arbetsrum hemma. Både jag och Kevin jobbar mycket hemma, så vi behöver verkligen ett rum där man kan stänga in sig för att få sitta ostört.

Förra gången så köpte vi lägenhet innan vi sålde och fick då lite stress med försäljningen. Så den här gången bestämde vi oss för att göra det åt andra håller. Så nu har vi sålt först och letar nu nytt. Vet inte om det känns mindre stressigt, haha. Nu har vi inget hem om 3 månader och det känns ju minst lika stressande som att stå med dubbla!

Jag är så glad att vi tog hjälp med stylingen av lägenheten igen! Miriam som är en vän till mig har verkligen ett öga för detaljer och fick vårt hem att glänsa lite extra under visningarna. Inga utspridda leksaker eller våtservetter syntes till! Haha! Att ha lägenhetsvisning med barn hemma är verkligen en konst! 🙂

Bor ni i Stockholm och ska sälja så tveka inte att kontakta Miriam. Super go kreativ gotlänning med ett riktigt designer öga! Ni hittar henne på Instagram: https://www.instagram.com/_minterior/

Jag älskar att flytta – tycker alltid att det känns som en härlig nystart och man får chansen att verkligen rensa ur (OK vi har inte samlat på oss jätte mycket under detta år!) och börja om på en ny fräsch kula! 😉

Håll nu alla era tummar och tår att vi hittar något nytt inom KORT! 🙂

Bilder från vår lägenhet som vi nu sålt!

Nowas rum

Sovrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Utsikt från fönstret

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
        1. Lina Spansk

          Ledsen för sent svar Jeanette, var inte helt lätt att hitta den hinken! 🙂 Men här är färgkoden NCS S 2010-R.