Lina Spansk

Har du sett en eltandborste med den här funktionen?

Inlägg i annonssamarbete med Oral B.

Använder du eltandborste?

Jag minns när jag fick min första eltandborste i julklapp. Jag har inte önskat mig den, men mina föräldrar tyckte att det var en väl investerad julklapp. Så lite motvilligt började jag att använda den. Nu såhär många år senare så är jag så glad att dom introducerade mig för eltandborsten, och jag skulle aldrig kunna gå tillbaka till en vanlig tandborste igen.

Under alla dessa år har jag alltid använt mig av Oral B, så nu när jag fick chansen att göra ett samarbete tillsammans med deras nya AI-teknik tandborste blev jag super glad!

Det som gör denna tandborste så speciell är just AI-tekniken. Med den kan du via deras app följa din egen tandborstning. Under tiden som du borstar tänderna ser du tydligt på skärmen vart du borstar och vart du måste borsta mer. Alla tänderna är från början blå färgade och ju mer man borstar desto vitare blir dom. När dom är helt vita – så är du klar med tandborstningen!

Efteråt får du ditt resultat där du får en bedömning på hur bra tandborstningen gick och hur lång tid den tog. Har du exempelvis tryckt för hårt så blinkar tandborsten rött – men du kan även se det i ditt slutresultat. Allt för att du tillslut ska få en prickfri borstning med just din teknik.

Självklart har man inte alltid tid att ha med sig mobilen in när man ska borsta tänderna, men även det har dom tänkt på. Tandborsten registrerar ändå borstningen och du kan senare gå in och se ditt resultat – så grymt!

Så kul med en ny och mer lärorik version av eltandborsten. Jag kan varmt rekommendera er att testa denna. Jag som alltid tyckt att jag skött tandborstningen bra – märkte att även jag har att lära! Haha =)

Dessutom är det endast 3 månader kvar till jul – kanske kan denna bli årets julklapp?

Använd rabattkoden ”GENIUSX350” för 350 kr rabatt på ditt onlineköp hos Elgiganten. Klicka här för att komma direkt till butiken! (Giltig tom 30 oktober)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.